Cele mai citite
 


Vrancea: Bani pentru datoriile spitalelor
miercuri, 8 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei din cele şase spitale de pe raza judeţului Vrancea vor primi fonduri pentru plata arieratelor, în urma rectificării bugetare prin care s-au alocat bani Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.
Unităţile sanitare care vor primi fonduri sunt Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, Spitalul Municipal Adjud şi Spitalul Orăşenesc Panciu.
'Fondurile alocate Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea au fost suplimentate, pentru spitalele din judeţ, cu 23.124.540 lei, astfel încât să se plătească datoriile acestora, înregistrate peste termenul de scadenţă şi neachitate până la data de 30 iunie 2010, în ordinea cronologică a înregistrării lor', a declarat, marţi, Iustina Micu, purtătorul de cuvânt al CJAS Vrancea.
Cea mai mare sumă va fi primită de Spitalul Judeţean, în conturile acestuia urmând să intre 16.716.000 lei. Spitalul municipal Adjud are un număr total de obligaţii de plată de 6.180.000 lei, iar Spitalul Orăşenesc Panciu - 228.000 lei.
'Banii nu o să ajungă, pentru că ele acoperă doar datoriile până pe 30 iunie, dar de atunci au mai intervenit cheltuieli', a afirmat, la rândul său, Nicolae Moise, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Marian Oprişan cere demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) a cerut, vineri, demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila după ce pe site-ul ministerului a apărut un proiect de hotărâre de guvern prin care se abrogă transferul managementului asistenţei medicale pentru mai multe spitale, printre care...
Vrancea: Spitalul din Vidra se va împrumuta pentru a plăti salariile angajaţilor Spitalul comunal din Vidra se va împrumuta de la la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani pentru a plăti salariile aferente lunilor octombrie, noiembrie, această soluţie fiind luată în cadrul unei întâlniri organizate, luni, la Prefectură şi la care au participat reprezentanţii spitalelor, ai Casei...
Vrancea: Datorii de 7 milioane la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din municipiul Focşani are datorii de peste 7 milioane lei, a informat directorul Nicolae Moise în cadrul şedinţei de vineri a comisiei de Dialog Civic de pe lângă Instituţia Prefectului Vrancea.
Vrancea: Disponibilizări la Casa de Asigurări de Sănătate Focşani, 7 ian /Agerpres/ - Şapte funcţionari de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea şi-au pierdut posturile, conform unei Ordonanţe de Urgenţă emisă în luna decembrie a anului trecut, prin care s-a impus o nouă organigramă.
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: O femeie a murit după ce s-a aruncat de la geamul spitalului O femeie de 65 ani a murit, vineri, în jurul prânzului, după ce, de dimineaţă s-a aruncat de la etajul patru al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani.