Cele mai citite
 


Prof. dr. Dan Enescu: Nou-născuţii prematuri aduşi de la Giuleşti iau în greutate
joi, 9 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prof. dr. Dan Enescu, managerul Spitalului de Copii 'Grigore Alexandrescu', a declarat miercuri pentru AGERPRES că arsurile bebeluşilor aduşi de la Maternitatea Giuleşti se vindecă şi este foarte important că aceştia iau în greutate.
'Important este că nou-născuţii se află la a 23-a zi şi starea lor este stabilă', a spus medicul.
Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice în accidentul colectiv produs în urmă cu 23 de zile la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă, informează un comunicat al Spitalului de Copii 'Grigore Alexandrescu'.
Se menţine în stare critică, dependent de ventilaţia mecanică, nou-născutul prematur gradul trei care a suferit leziuni pulmonare severe asociate leziunilor termice întinse.
Nou-născuţii cu grade diferite de prematuritate au o evoluţie locală favorabilă şi primesc îngrijiri complexe, interdisciplinare, în cadrul Unităţii de Terapie Intensivă Neo-Natală a spitalului.
Ei beneficiază de monitorizare clinică, biochimică şi hematologică, terapie nutriţional şi imună, precum şi de îngrijiri specifice de recuperare a prematurităţii.
Nou-născuţii prematuri au curbe ponderale ascendente, corespunzător gradului de prematuritate şi afectării lezionale, se mai arată în comunicat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bebeluşii cu leziuni termice internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu', sub tratament interdisciplinar complex Nou-născuţii prematuri afectaţi de leziuni termice în urmă cu 22 de zile, în accidentul petrecut la Maternitatea Giuleşti, se află în continuare în tratament interdisciplinar complex în cadrul Unităţii de Terapie Intensivă Nou-născuţi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu''...
Starea de sănătate a bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este stabilă Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice în accidentul colectiv produs în urmă cu 21 de zile la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă şi concordantă cu tipul şi severitatea leziunilor.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este staţionară Bucureşti, 29 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri aflaţi în îngrijire complexă, interdisciplinară, în Unitatea de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului 'Grigore Alexandrescu' se menţine staţionară, la 13 zile de la tragedia produsă la Maternitatea Giuleşti.
Starea bebeluşilor internaţi la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' este staţionară La 24 de zile de la accidentul produs la Maternitatea Giuleşti, starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice şi inhalatorii este staţionară faţă de ziua precedentă.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este nemodificată Bucureşti, 31 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de arsuri în urma tragediei produse în urma cu 15 zile la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis marţi AGERPRES.
Tragedia de la Maternitatea Giuleşti: Bebeluşul intubat rămâne în stare critică Nou-născutul cu ventilaţie asistată rămâne în stare critică, parametrii vitali , hematologici şi biochimici fiind monitorizaţi, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis luni AGERPRES.