Cele mai citite
 


Vrancea: Tânără acuzată de pruncucidere
joi, 9 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără de 27 de ani din satul vrâncean Voetin este acuzată că şi-a aruncat fătul născut în ziua de 5 septembrie la toaleta din curte.
Conform IPJ Vrancea, poliţiştii din comună au fost anunţaţi marţi după-amiază că Valerica T. (27 ani) ar fi născut acasă şi şi-ar fi aruncat fătul de sex bărbătesc, născut în ziua de 5 septembrie, în toaleta din fundul curţii. Din primele cercetări a rezultat că tânăra a băgat fătul în mai multe pungi din plastic şi l-a aruncat în toaleta din curte.
'Cea în cauză a fost internată la Spitalul de Urgenţă 'Sf. Pantelimon' Focşani, iar dosarul a fost preluat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pruncucidere', au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: Proiect pentru modernizarea Spitalului Judeţean din Focşani Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Constantin Mîndrilă, a anunţat că planul său pentru 2013 este modernizarea unităţii spitaliceşti, în prezent lucrându-se la un proiect pentru obţinerea de fonduri europene.
Vrancea: Verificare la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani O echipă de control a început, joi, un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani, acţiunea vizând identificarea nivelului de acoperire cu medicamente şi materiale sanitare.
Vrancea: Concurs cu taxă pentru şefia Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani Postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani a fost scos la concurs iar cei care se vor înscrie pentru a ocupa această funcţie vor trebui să plătească o taxă de participare de 800 de lei. Banii pot fi plătiţi la casieria spitalului sau viraţi în contul unităţii medicale amintite, probele...