Cele mai citite
 


Turcia: 3 morţi după contaminarea cu virusul West Nile
miercuri, 8 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ankara, 8 sep /Agerpres/ - Trei oameni au murit în Turcia după ce au fost contaminaţi cu virusul West Nile, care a infectat alte patru persoane în această ţară, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii, citat de AFP.
Victimele, care locuiau în provinciile Manisa, Aydin (vest) şi Isparta (sud), erau persoane în vârstă care sufereau deja de alte boli, a precizat Mustafa Ertek, şeful laboratorului de control al maladiilor.

Două persoane contaminate cu virusul West Nile sunt în prezent spitalizate.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, nu este vorba despre o epidemie şi nu există un risc sanitar major.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripa H1N1 în Turcia: 19 noi decese, bilanţul ajunge la 112 morţi Turcia a înregistrat 19 noi decese din cauza virusului gripei H1N1, ceea ce ridică la 112 numărul morţilor din cauza acestei maladii, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii, citat de AFP.
Turcia: patru decese de gripa A/H1N1, 15 morţi în total Patru persoane au decedat miercuri din cauza virsului A/H1N1, ceea ce ridică la 15 numărul total al morţilor de noua gripă în Turcia, a anunţat Ministerul Sănătăţii din această ţară, citat de AFP.
Republica Dominicană: 73 de morţi din cauza febrei dengue Un număr de 73 de persoane au decedat din cauza febrei dengue în Republica Dominicană în 2015, iar peste 6.000 au fost afectate, a informat luni un director din cadrul Ministerului Sănătăţii dominican, relatează EFE.
Două noi victime ale gripei A/H1N1/ în Turcia, în total 6 morţi Două persoane atinse de gripa A/H1N1/ au decedat la spital în cursul nopţii de duminică spre luni în Turcia, ridicând bilanţul morţilor provocate de maladie la şase, a anunţat Ministerul Sănătăţii de la Ankara, citat de France Presse.
CE: riscul virusului West Nile, 'destul de limitat' pentru europeni Bruxelles, 1 sep /Agerpres/ - Comisia Europeană consideră 'limitat' riscul pe care l-ar putea presupune virusul West Nile pentru cetăţenii europeni, după ce în Grecia s-au înregistrat 11 morţi, iar în România doi în legătură cu boala transmisă de ţânţari, relatează miercuri agenţia spaniolă de presă...
Gripa nouă provoacă reacţii diferite în lume - de la panică la indiferenţă Numărul victimelor gripei pandemice A/H1N1/ a trecut de 5.712 de decese, cu 700 de morţi suplimentare /+14%/ într-o singură săptămână, potrivit celui mai recent bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii /OMS/, citat de agenţiile internaţionale de presă, dar evoluţia epidemiei este receptată diferit...