Cele mai citite
 


Cseke Attila: În cursul acestei luni se va face o analiză cu privire la trecerea CNAS la MS
joi, 9 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, miercuri, că în cursul acestei luni se va face o analiză cu privire la avantajele şi dezavantajele trecerii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate în subordinea ministerului.
'Va trebuie să facem o analiză cu privire la avantaje şi dezavantaje (în cazul trecerii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate în subordinea MS - n.r.). Din punctul nostru de vedere, acest lucru ar duce la eficientizarea politicilor sanitare publice. Vom face o analiză în cursul acestei luni', a declarat, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern, ministrul Sănătăţii.
Cât priveşte posibilitatea deblocării unor posturi din sistemul sanitar, Cseke Attila a precizat că va exista o comunicare oficială de la Ministerul Sănătăţii, în această săptămână, pe acest subiect.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii doreşte ca fondul naţional unic pentru asigurări de sănătate să fie administrat separat Ministerul Sănătăţii intenţionează aducerea Casei Naţionale de Asigurări pentru Sănătate (CNAS) în subordinea instituţiei şi scoaterea fondului unic de asigurări de sănătate de la Ministerul Finanţelor Publice şi trecerea acestuia în administrarea CNAS, de la 1 ianuarie 2011, a anunţat, marţi, într-o...
Ministrul sănătăţii atrage atenţia CNAS asupra unor 'grave abateri' în derularea contractelor Ministrul sănătăţii, Cseke Attila, i-a atras atenţia joi preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, asupra unor "grave abateri" în derularea contractelor dintre casele de asigurări şi cabinetele medicilor de familie, prin aplicarea "neuniformă şi incoerentă" a prevederilor ...
Ministrul Sănătăţii şi şeful CNAS s-au întâlnit cu delegaţia FMI Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, au avut marţi o întâlnire de aproape trei ore cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI) condusă de Jeffrey Franks, în cadrul căreia a anunţat că a cerut pentru sistemul de sănătate o rectificare...
Constanţa: Ministrul Sănătăţii vrea CNAS în subordinea sa Constanţa, 11 iul /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat duminică, la Constanţa, că, în opinia sa, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate trebuie să treacă în subordinea ministerului, sau măcar să fie în coordonarea acestuia.
Ministerul Sănătăţii a solicitat CNAS o situaţie privind derularea Programului naţional de oncologie Ministerul Sănătăţii a solicitat Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate o situaţie privind derularea Programului naţional de oncologie, se arată într-un comunicat al MS transmis marţi AGERPRES.
Ministrul Sănătăţii şi preşedintele CNAS, la Palatul Victoria Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, a sosit marţi la sediul Guvernului.