Cele mai citite
 


Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie
miercuri, 8 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 8 sep /Agerpres/ - O autosanitară aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe raza oraşului Vaslui.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), salvarea se deplasa din direcţia centru spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, iar un autoturism care mergea în faţa autosanitarei a pus frână brsuc, cele două maşini intrând în coliziune.
'Din primele cercetări rezultă că şoferul maşinii a pus frână brusc fără niciun motiv, iar în acel moment a fost lovit din spate de salvarea care se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferului autoturismului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Reprezentanţii SAJ Vaslui au declarat că salvarea transporta la spital o pacientă care suferise un infarct.
Din cauză că ambulanţa a fost avariată prea tare şi nu şi-a mai putut continua drumul bolnava a fost preluată de o altă salvare.
'Pacienta era conectată la aparate având în vedere că se afla într-o stare gravă. Noroc că era prinsă în chingi, altfel nu ştiu ce s-ar fi putut întâmpla. Am trimis la faţa locului o altă salvare pentru a transporta bolnava la spital. Maşina noastră care a fost implicată în accident nu şi-a mai putut continua drumul în urma impactului', a declarat Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.
Ea a afirmat că ambulanţa împlicată în accident este de tip C, fiind folosită doar la urgenţele de cod roşu.
În judeţul Vaslui există doar două astfel de ambulanţe, una la staţia din Bârlad, iar alta la Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Vaslui: Şapte persoane rănite în urma unui accident rutier Şapte persoane au ajuns, sâmbătă dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, în urma unui accident de circulaţie.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Vaslui: Victima unui accident rutier nu a putut fi preluată de elicopterul SMURD O femeie de 40 de ani din judeţul Vaslui, care a fost victima unui accident de circulaţie, sâmbătă dimineaţă, nu a putut fi transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Iaşi din cauza ceţii.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident din cauza unui şofer neatent Vaslui, 16 nov /Agerpres/ - O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate salvării.
Vaslui: Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie Şapte persoane au fost transportate, luni dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui după ce au fost implicate într-un eveniment rutier.