Cele mai citite
 


Călăraşi: Doi cetăţeni bulgari au ajuns la spital cu traumatisme, după prăbuşirea schelei pe care lucrau
joi, 9 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi cetăţeni bulgari au ajuns cu traumatisme la Spitalul Judeţean Călăraşi, miercuri, după ce schela pe care lucrau s-a prăbuşit.
'Au suferit o comoţie cerebrală post traumatism cranio-cerebral şi unul singur prezintă o tasare de două vertebre, fără manifestări neurologice. Prognosticul este foarte bun, în acest moment sunt echilibraţi hemodinamic. Ambii pacienţi se află în secţia de Terapie Intensivă. Totuşi, pentru investigaţii suplimentare în vederea precizării diagnosticului de traumatism cranian şi al traumatismului vertebro-medular, o să trimitem ambii pacienţi la Spitalul Bagdasar', a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al Spitalului Judeţean Călăraşi, dr. Paraschiva Chirilă.
Potrivit inspectorului şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă din judeţul Călăraşi, Valentin Gâdea, cei doi se aflau pe o schelă electrică auto-ridicătoare pentru executarea unor lucrări la un hotel din parcul Dumbrava, din municipiul Călăraşi, timp în care aceasta s-a prăbuşit, cel mai probabil din cauză că nu a fost foarte bine fixată pe postament.
Victimele sunt angajaţi ai unei?societăţi din Bulgaria,?care prestează servicii în municipiul Călăraşi.
Inspectorii ITM Călăraşi au efectuat cercetările la faţa locului rămânând să se pronunţe, în funcţie de numărul de zile de spitalizare, dacă a fost sau nu accident de muncă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Spitalul Bagdasar Arseni: Starea unui rănit, aflat la terapie intensivă, s-a agravat Starea unui rănit aflat în terapie intensivă s-a agravat, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bica.
Băiatul din Ungheni, cu tentativă de suicid, se află la terapie intensivă Băieţelul de 11 ani care a fost adus de un echipaj SMURD, la Spitalul 'Bagdasar Arseni', ca urmare unei tentative de suicid se află la terapie intensivă.
Spitalul Bagdasar Arseni: O pacientă va fi externată; doi răniţi au stare ameliorată, alţi doi, în stare gravă Bucureşti, 13 nov /Agerpres / - Patru răniţi în urma incendiului din clubul Colectiv se află internaţi pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar Arseni, doi dintre aceştia având o stare ameliorată, alţi doi fiind în stare gravă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul Mircea Carantino...
Secţie nouă de terapie intensivă nou-născuţi la Marie Curie; investiţie de peste 2,1 milioane de euro O nouă secţie de terapie intensivă nou-născuţi a fost inaugurată marţi la spitalul Marie Curie din Capitală, investiţia totală ridicându-se la peste 2,1 milioane de euro.
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.