Cele mai citite
 


Sindicaliştii din sănătate ies joi în stradă
joi, 9 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS din România se va întruni joi, ora 11.00, la sediul CNSLR Frăţia pentru a analiza impactul reducerii salariilor cu 25 la sută şi pentru evaluarea problemelor apărute în cadrul procesului de descentralizare a unităţilor sanitare, a declarat Marius Petcu, preşedinte al Federaţiei Sanitas.
Cu această ocazie va fi stabilit şi calendarul acţiunilor de protest pentru susţinerea pachetului de revendicări al Federaţiei SANITAS.
Ca o primă forma de acţiune, Consiliul Naţional SANITAS şi membrii Uniunii Sindicale Sanitas Bucureşti vor protesta joi, între orele 13.00 - 15.00, la sediul Ministerului Sănătăţii.AGERPRES/
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sindicaliştii de la SANITAS au încheiat pichetul din faţa Ministerului Sănătăţii Cei aproximativ 100 de membri ai Federaţiei SANITAS din România care au pichetat luni, de la ora 10,00, sediul Ministerului Sănătăţii din Bucureşti, au încheiat la ora 12,00 acţiunea revendicativă, fără să se înregistreze niciun fel de incidente.
Sindicaliştii din sănătate pichetează Ministerul Sănătăţii Consiliul Naţional SANITAS şi membrii Uniunii Sindicale Sanitas Bucureşti vor picheta joi, între orele 13.00 - 15.00, sediul Ministerului Sănătăţii, nemulţumiţi de reducerea salariilor cu 25 la sută.
Sindicaliştii de la Sanitas continuă, miercuri, acţiunea de pichetare a Ministerului Sănătăţii Membrii Federaţiei Sanitas din România vor continua miercuri, între orele 10,00 şi 12,00, acţiunea de pichetare a sediului Ministerului Sănătăţii din Bucureşti, solicitând în principal creşterea cu 10% a veniturilor în sănătate şi asistenţă socială, începând 1 iulie, şi aplicarea Legii 284/2010 în sănătate...
Sindicaliştii de la Sanitas continuă, marţi, acţiunea de pichetare a Ministerului Sănătăţii Membrii Federaţiei Sanitas din România vor continua marţi, între orele 10,00 şi 12,00, acţiunea de pichetare a sediului Ministerul Sănătăţii din Bucureşti, solicitând în principal creşterea cu 10% a veniturilor în sănătate şi asistenţă socială, începând 1 iulie, şi aplicarea Legii 284/2010 în sănătate...
Sindicaliştii de la Sanitas ameninţă cu proteste de stradă după 15 septembrie Membrii Federaţiei Sanitas din România afirmă că vor ieşi în stradă după 15 septembrie, dacă, până la această dată, autorităţile nu vor lua măsuri pentru soluţionarea listei de revendicări sindicale, potrivit unui comunicat al sindicaliştilor, remis, marţi, AGERPRES.
Sindicaliştii din Sănătate au încheiat acţiunea de protest din faţa Ministerului Sănătăţii fără să rezolve nimic Sindicaliştii membri ai Federaţiei Sanitas au încheiat acţiunea de pichetare a Ministerului Sănătăţii fără să rezolve nimic.