Cele mai citite
 


Mehedinţi: Lucrări de reabilitare la SJU Drobeta Turnu Severin
vineri, 10 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Execuţia lucrărilor de modernizare a blocului operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a început, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.
Potrivit sursei citate, pentru această investiţie s-a alocat de la buget, printr-o hotărâre aprobată în această săptămână de consilierii locali, suma de un milion de lei.
'Conform documentaţiilor tehnice, vor fi refăcute pardoselile, tencuielile zidurilor şi tavanului, instalaţiile electrice şi termice şi vor fi schimbate uşile şi ferestrele', a precizat Bălu.
Reabilitarea acestui sector important al SJU din Drobeta Turnu Severin va contribui la îmbunătăţirea serviciilor medicale şi a parametrilor de sănătate a bolnavilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Lucrări de modernizare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat de la buget suma de 200.000 lei, necesară pentru decontarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei ing.Marius Bălu.
Mehedinţi: Proiect de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi va promova în luna noiembrie un proiect de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Marius Bălu.
Mehedinţi: Investiţie finalizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Lucrările de modernizare la secţia ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au fost finalizate vineri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Echipamente chirurgicale pentru maternitatea din Drobeta Turnu Severin Secţia Maternitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit o cantitate însemnată de instrumentar operator din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, managerul respectivei unităţi medicale, Doina Borugă.
Mehedinţi: Spitalele desfiinţate din Vînju Mare şi Strehaia, secţii externe ale SJU Spitalele orăşeneşti din Vînju Mare şi Strehaia, desfiinţate din 1 aprilie, au fost transformate în secţii externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.