Cele mai citite
 


Starea bebeluşilor internaţi la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' este staţionară
vineri, 10 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La 24 de zile de la accidentul produs la Maternitatea Giuleşti, starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice şi inhalatorii este staţionară faţă de ziua precedentă.
Potrivit unui comunicat remis, joi, de Spitalul de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu'', se menţine în stare critică nou-născutul afectat de leziuni inhalatorii severe asociate leziunilor termice extinse, acesta fiind dependent de suportul ventilator.
''Toţi nou-născuţii prematuri primesc îngrijiri locale şi generale interdisciplinare în cadrul Unităţii de Terapie Intensivă Neo-Natală a spitalului nostru, monitorizarea funcţiilor vitale şi a parametrilor biochimici şi hematologici, terapie nutriţional şi imună, îngrijiri de recuperare a prematurităţii'', se arată în comunicat.
Medicii unităţii sanitare precizează că în Clinica de Chirurgie plastică se află în îngrijire concomitent patru cazuri de arsuri masive, de diferite vârste (1-13 ani) şi etiologii diverse (electrocuţie prin voltaj înalt, flacără, explozie, lichid fierbinte), în diferite stadii de evoluţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bebeluşii cu leziuni termice internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu', sub tratament interdisciplinar complex Nou-născuţii prematuri afectaţi de leziuni termice în urmă cu 22 de zile, în accidentul petrecut la Maternitatea Giuleşti, se află în continuare în tratament interdisciplinar complex în cadrul Unităţii de Terapie Intensivă Nou-născuţi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu''...
Starea celor şase bebeluşi internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, staţionară Starea celor şase nou-născuţi prematur, care au fost afectaţi de arsuri şi leziuni inhalatorii în accidentul colectiv petrecut la maternitatea Giuleşti, este staţionară.
Starea generală a bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti, staţionară Starea generală a bebeluşilor aduşi la Spitalul Grigore Alexandrescu de la Maternitatea Giuleşti nu a suferit modificări notabile faţă de ziua precedentă, informează un comunicat de presă al spitalului de copii remis marţi AGERPRES.
Tragedia de la Maternitatea Giuleşti: Bebeluşul intubat rămâne în stare critică Nou-născutul cu ventilaţie asistată rămâne în stare critică, parametrii vitali , hematologici şi biochimici fiind monitorizaţi, informează un comunicat de presă al Spitalului 'Grigore Alexandrescu' remis luni AGERPRES.
Starea de sănătate a bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este stabilă Starea nou-născuţilor prematuri afectaţi de leziuni termice în accidentul colectiv produs în urmă cu 21 de zile la Maternitatea Giuleşti este nemodificată faţă de ziua precedentă şi concordantă cu tipul şi severitatea leziunilor.
Starea bebeluşilor de la Maternitatea Giuleşti este staţionară Bucureşti, 29 aug /Agerpres/ - Starea nou-născuţilor prematuri aflaţi în îngrijire complexă, interdisciplinară, în Unitatea de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului 'Grigore Alexandrescu' se menţine staţionară, la 13 zile de la tragedia produsă la Maternitatea Giuleşti.