Cele mai citite
 


Hunedoara: Protestatar participant la mitingul siderurgiştilor, transportat la spital
vineri, 10 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unul dintre protestatarii care iau parte joi la pichetarea Prefecturii Hunedoara de către siderurgiştii membri ai Federaţiei METAROM a căzut la pământ după ce i s-a făcut rău la câteva minute de la începerea acţiunii de protest.
Câţiva jandarmi şi participanţi la protest au încercat să-l resusciteze pe bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani, până când o ambulanţă l-a preluat de la faţa locului şi l-a transportat la Spitalul Judeţean din Deva.
În faţa Prefecturii Hunedoara se află aproximativ 100 de sindicalişti care protestează, nemulţumiţi de un proiect de lege care prevede în principal prelungirea vârstei de pensionare de la 50 la 55 de ani a persoanelor care au lucrat în grupa I de muncă în siderurgie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Tot mai mulţi tineri fac infarct din cauza stresului,afirmă medicii Serviciului de Ambulanţă Vârsta persoanelor care suferă un infarct miocardic sau un accident vascular cerebral este din ce în ce mai mică în judeţul Hunedoara, medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) confruntându-se cu astfel de cazuri şi la oameni de 30 de ani sau chiar mai tineri, potrivit datelor statistice ale...
Hunedoara: Bolile persoanelor în vârstă încep să apară şi la tinerii de 30 de ani Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara atrag atenţia asupra faptului că anumite boli asociate, de regulă, pacienţilor cu vârsta de peste 60 de ani, au început să apară la persoane tinere, de 30-35 de ani.
Hunedoara: Canicula a crescut numărul solicitărilor la Ambulanţă cu 40% Solicitările oamenilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara au crescut cu 40% din cauza temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, majoritatea celor care au cerut ajutor fiind persoane mai în vârstă şi cardiaci.
Hunedoara: Tinerii social-democraţi vor propune interzicerea etnobotanicelor Deputaţii care fac parte din Tineretul Social Democrat (TSD) vor iniţia un proiect de lege prin care comercializarea plantelor etnobotanice să fie interzisă, a declarat joi la Deva deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara.
DSU: Utilizarea tabletelor - proiect STS în testare la Serviciile de Ambulanţă şi SMURD Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă informează că, printr-un proiect realizat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, începând cu acest an, echipajele de urgenţă prespitalicească utilizează tablete pentru a colecta, stoca şi transmite electronic datele medicale ale pacienţilor.
Hunedoara: Un bărbat a murit la acţiunea de protest a siderurgiştilor Un bărbat a murit, joi, după ce i s-a făcut rău în timpul acţiunii de pichetare a sediului Prefecturii Hunedoara de către siderurgiştii afiliaţi Federaţiei Metarom, în ciuda eforturilor făcute jandarmii aflaţi la faţa locului pentru a-l salva până la sosirea unei Ambulanţe.