Cele mai citite
 


MS: În România sunt confirmate 25 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile
vineri, 10 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În România sunt confirmate, în prezent, 25 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi a rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Cantacuzino.
Potrivit unui comunicat transmis joi, AGERPRES, de Ministerul Sănătăţii (MS), nu au mai fost înregistrate decese, dar faţă de cele 20 infecţii cu virusul gripal West Nile confirmate la începutul săptămânii, s-au mai adăugat încă 5 cazuri noi confirmate în judeţele Ialomiţa (1 caz), Iaşi (1 caz) şi Constanţa (3 cazuri).
Situaţia cazurilor de îmbolnăvire cu West Nile, pe judeţe este următoarea: în Dolj, Alba, Buzău, Cluj, Galaţi, Sibiu, Teleorman, Călăraşi - câte un caz, în Ialomiţa -3 cazuri, în Mureş - 2 cazuri, în Bucureşti - 3 cazuri, în Constanţa - 7 cazuri, în Iaşi - 2 cazuri, informează comunicatul.
Ministerul Sănătăţii precizează că starea de sănătate a bolnavilor care primesc asistenţă medicală de specialitate în spitale este bună.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: 20 de cazuri confirmate de îmbolnăvire cu virusul West Nile În România sunt confirmate în prezent 20 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, conform datelor furnizate de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Cantacuzino.
MS: 15 persoane infectate cu West Nile, confirmate până în prezent în România Ministerul Sănătăţii a anunţat vineri că, până în prezent, în România au fost confirmate 15 infecţii cu virusul West Nile, conform datelor furnizate de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare...
Încă trei noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, confirmate de Ministerul Sănătăţii Încă trei cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile au fost confirmate în România, însă nu au mai fost înregistrate decese, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi a rezultatului probelor de laborator de la Institutul...
MS: Un nou deces în urma îmbolnăvirii cu West Nile Ministerul Sănătăţii (MS) a informat miercuri că s-a înregistrat un nou deces din cauza virusului West Nile, numărul total al celor care au murit ajungând la patru.
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
INSP: 65 de cazuri de infecţie cu virus West Nile în perioada 1 mai - 15 septembrie; şase decese Un număr de 65 de persoane au fost infectate cu virusul West Nile în România în perioada 1 mai - 15 septembrie, din care şase au decedat, informează site-ul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.