Cele mai citite
 


Protocol de colaborare PMB-Facultatea de Medicină Veterinară
vineri, 10 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi decanul Facultăţii de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti,?Gabriel Predoi,?vor semna vineri un protocol de colaborare pentru soluţionarea problematicii privind animalele din Bucureşti.
Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) remis joi AGERPRES, cu acest prilej se va lansa şi?o campanie de sterilizare în masă a câinilor comunitari, în baza unui protocol semnat cu asociaţia Vier Pfoten.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bucureşti: Începe campania de sterilizare a câinilor fără stăpân Campania de sterilizare în masă a câinilor din Capitală va fi reluată luni, scopul ei fiind încurajarea adopţiilor şi înlăturarea animalelor agresive din stradă.
Sorin Oprescu: Sunt omul care nu are în dicţionar cuvântul imposibil (interviu) Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care candidează ca independent, susţinut la USL, pentru un nou mandat, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că Bucureştiul are nevoie de continuitate la nivelul marilor proiecte, motiv pentru care, dacă va câştiga alegerile pe 10 iunie, se va axa pe...
Protocol de colaborare Bucureşti-Viena, semnat de primarul Sorin Oprescu în capitala Austriei Viena/Bucureşti, 14 dec /Agerpres/ - Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a semnat marţi, la Viena, un protocol de cooperare între Bucureşti şi capitala austriacă cu omologul său, Michael Haupl.
Sorin Oprescu: Bucureştiul trebuie să joace un rol central în atingerea obiectivelor de cooperare regională ale UE Primarul General, Sorin Oprescu, a declarat, luni, în cadrul Comitetului Executiv al Oraşelor Dunărene, de la Viena, că Bucureştiul trebuie să joace un rol central în atingerea obiectivelor de cooperare regională ale UE.
Primarul Sorin Oprescu a inaugurat Căminul pentru persoane vârstnice "Nicolae Cajal" Primarul general, Sorin Oprescu, a inaugurat luni Căminul pentru persoane vârstnice al Municipiului Bucureşti "Prof. acad. Nicolae Cajal", situat în sectorul 3.
Fundaţia Vier Pfoten respinge propunerea Primăriei Capitalei de a amenda persoanele care hrănesc câinii comunitari Fundaţia Vier Pfoten respinge noua propunere a Primăriei Capitalei de a amenda persoanele care hrănesc câinii fără stăpân, solicită Consiliului General să nu adopte această hotărâre care ar avea efect creşterea nivelului de agresivitate în cazul animalelor înfometate şi afirmă că, în caz contrar, va...