Cele mai citite
 


Covasna: Elicopter SMURD solicitat pentru o intervenţie pe DN 11
vineri, 10 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD pentru salvarea vieţii unei femei rănite grav în urma unui accident petrecut joi după-amiază pe DN 11, între localităţile Cernat şi Târgu Secuiesc.
Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Toldvaj, a declarat pentru AGERPRES că în accident au fost implicate două autoturisme, înmatriculate în judeţele Covasna şi Iaşi, care s-au ciocnit frontal.
Trei dintre pasagerii aflaţi în maşini au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe, iar femeia rănită grav a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din ţară.
Şeful Ambulanţei Covasna, dr. Tiberiu Poştoacă, a afirmat că, în decurs de trei ore, pe DN 11 au avut loc trei accidente, soldate cu şase răniţi.
În opinia acestuia, principalele motive care au stat la baza producerii accidentelor sunt condiţiile meteorologice nefavorabile, neadaptarea vitezei la carosabilul ud şi aliniamentul drept al drumului care îi determină pe mulţi şoferi să apese pedala de acceleraţie. AGERPRES -
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Simulare pe Otopeni: Patru decedaţi şi 16 răniţi, în urma unui accident aviatic Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Codrii Vlăsiei" al judeţului Ilfov au organizat, miercuri, pe Aeroportul Otopeni, un exerciţiu de intervenţie în cazul unui accident aviatic simulat al unei aeronave de pasageri.
Covasna: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dotat cu două autospeciale noi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a fost dotat cu două autospeciale noi, care vor spori eficienţa şi capacitatea de intervenţie a echipajelor.
Raed Arafat:Lansarea componentei SMURD în zona Sebeş creşte capacitatea de intervenţie Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, fondatorul SMURD, a declarat, vineri, la Sebeş, că anul acesta au fost alocate fonduri pentru achiziţionarea a două elicoptere, dintre care unul va înlocui, în iulie, elicopterul de Poliţie de la Iaşi, iar cu celălalt se va inaugura, în septembrie...
SMURD Iaşi are din nou elicopter după şase ani Locuitorii din Iaşi şi din zona Moldovei care au probleme medicale grave vor ajunge mai uşor la medic cu ajutorul unui elicopter SMURD care a fost adus, duminică, la Iaşi, prilej cu care a fost inaugurat Punctul Aeromedical şi Dispeceratul Medical Integrat, ce funcţionează la sediul Inspectoratului pentru...
Botoşani: Intervenţie de peste 24 de ore pentru salvarea unui copil de nouă luni Un băieţel în vârstă de nouă luni, din comuna Mitoc, care a suferit arsuri de gradul II pe faţă şi picioare, a ajuns la spital după o operaţiune de salvare extrem de dificilă, care a durat peste 24 de ore şi în care au fost implicaţi pompieri, drumari, medici de pe ambulanţă şi un elicopter SMURD.
Subsecretarul de stat Raed Arafat a vizitat Iaşiul Subsecretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, Raed Arafat, a efectuat sâmbătă o vizită în Iaşi, prilej cu care a avut o întrevedere la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă cu autorităţile locale.