Cele mai citite
 


Abuzul de alcool si medicamente: semn de depresie (lb.engl.)
vineri, 10 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

 

Identificarea abuzului de alcool si medicamente ca semn de depresie cu ajutorul sfaturilor unui expert in sanatate mintala.
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
OMS adoptă o strategie globală pentru reducerea abuzului de alcool Geneva, 20 mai /Agerpres/ - Naţiunile au adoptat o strategie globală pentru a reduce abuzul de alcool, după decenii de lipsă de acţiune împotriva uneia dintre cele mai importante cauze de boală şi deces, scrie joi Associated Press.
Aproximativ 80 de persoane au participat la Flash Mob-ul Sănătăţii Mintale la Bucureşti Aproximativ 80 de beneficiari ai serviciilor de sănătate mintală şi profesionişti din acest domeniu au participat joi în Piaţa Universităţii la Flash Mob-ul Sănătăţii Mintale organizat de Fundaţia "Estuar".
Şase americani mor zilnic din cauza abuzului de alcool Peste 2.200 de persoane îşi pierd viaţa în fiecare an în SUA din cauza abuzului de alcool, potrivit unui raport al autorităţilor sanitare publicat marţi, relatează AFP.
Consumul excesiv de zahăr este la fel de dăunător ca abuzul de alcool (experţi) Consumul excesiv de zahăr este la fel de dăunător pentru sănătate ca abuzul de alcool, atrag atenţia trei oameni de ştiinţă americani, susţinători ai aplicării de restricţii echivalente cu cele pentru alcool şi tutun, cum ar fi taxele, relatează AFP.
Abuzul de alcool este mai periculos pentru fete decât pentru băieţi (studiu) Un studiu realizat de cercetători americani arată că urmările unei beţii sunt mai persistente asupra creierului fetelor decât asupra creierului băieţilor, îndeosebi din motive fiziologice şi hormonale, scrie site-ul maxisciences.com.
Alimentele bogate în grăsimi 'trans' cresc riscul de depresie O alimentaţie bogată în grăsimi 'trans' creşte riscul depresiei, pe lângă alte riscuri, afirmă oameni de ştiinţă la capătul unui experiment de şase ani. Astfel, ei pun depresia pe seama consumului unei cantităţi mari de grăsimi 'trans', adică hidrogenate. Prin contrast, uleiul de măsline protejează împotriva...