Cele mai citite
 


Medicii rezidenti pleaca din Romania pentru salarii de zece ori mai mari
luni, 10 decembrie 2007   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Pentru ca salariile din occident sunt de pana la 10 ori mai mari, in ultimul an, peste 4000 de medici au emigrat. Cei care aleg sa plece sunt tineri care se plang de salariile mici, dar si de celelalte probleme ale medicinei in regim de stat: pilele, imaginea proasta a doctorului roman si structura centralizata sistemului, cu sefii care “taie si spanzura”.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii rezidenţi din Cluj vor protesta pentru că nu au primit banii de burse medicii rezidenţi din Cluj vor organiza un miting joi la prânz, în faţa Prefecturii Cluj, pentru a protesta împotriva faptului că nu au primit bursele de 670 de lei promise de Guvern în iarna anului trecut.
Medicii rezidenţi ar putea să lucreze în gărzi plătite din primul an de pregătire Medicii rezidenţi ar putea să lucreze în gărzi plătite încă din primul an de pregătire, potrivit unui amendament aprobat, marţi, de Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor.
Tulcea: Numărul burselor pentru medicii rezidenţi, redus la aproape jumătate Numărul burselor pentru medicii rezidenţi din judeţul Tulcea aproape că s-a înjumătăţit faţă de cel de la începutul anului trecut, potrivit conducerii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).
Medicii rezidenţi pot câştiga până la 3.000 de dolari pe lună, în Israel Medicii rezidenţi care vor fi selectaţi pentru bursele de trei ani la prestigiosul centru universitar al Sheba Hospital din Israel, în baza unei program organizat de către Wizrom Software şi Sheba Hospital Israel, vor primi un salariu brut lunar de până la 3.000 de dolari (2.400 de euro), informează...
Iaşi: Deputatul Movilă critică faptul că medicii rezidenţi trebuie să mai aştepte plata burselor promise Deputatul independent Petru Movilă a declarat marţi, pentru AGERPRES, că e nemulţumit pentru că medicii rezidenţi sunt nevoiţi să mai aştepte până când li se vor plăti bursele promise de Guvern.
Medicii rezidenţi clujeni au protestat pentru condiţii salariale mai bune Aproximativ 200 de medici rezidenţi au protestat joi în faţa Prefecturii Cluj faţă de condiţiile din sistemul medical, în special cele salariale, solicitând, printre altele, plata orelor suplimentare şi a gărzilor.