Cele mai citite
 


Sorin Ovidiu Vîntu refuză mâncarea şi medicamentele în arest
sâmbătă, 11 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 11 sep /Agerpres/ - Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu refuză să îşi ia medicamentele şi să mănânce în arestul Direcţiei Cercetări Penale, au declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, surse judiciare.
Aceleaşi surse au precizat că Vîntu a fost consultat în arest de un medic.
Sorin Ovidiu Vîntu suferă de poliomielită şi în lipsa tratamentului poate face temperatură foarte repede.
Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat vineri, pentru 29 de zile, împreună cu Octavian Ţurcan şi Alexandru Stoian, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului, în dosarul privind fuga din ţară a fostului director al Gelsor Nicolae Popa, condamnat la 15 ani închisoare în dosarul FNI.
Cei trei sunt acuzaţi că i-au trimis lui Nicolae Popa diverse sume de bani în Indonezia, ajutându-l astfel să se sustragă de la executarea pedepsei.
Procurorii au efectuat joi percheziţii la locuinţele lui Sorin Ovidiu Vîntu, a preşedintelui Federaţiei Sindicatelor Libere Petrom, Liviu Luca, a omului de afaceri Octavian Ţurcan şi a lui Alexandru Stoian.
Cei patru au fost aduşi pe rând la sediul Parchetului General pentru audieri, după care procurorii au emis ordonanţe de reţinere de 24 de ore pe numele lui Vîntu şi al şoferului acestuia, Alexandru Stoian, precum şi în cazul omului de afaceri Octavian Ţurcan, în timp ce Liviu Luca a fost lăsat liber. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Poliţia Capitalei: Sorin Ovidiu Vîntu a revenit asupra deciziei şi acceptă medicamentanţia şi alimentaţia Bucureşti, 11 sep /Agerpres/ - Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a revenit asupra deciziei şi a declarat în scris că acceptă medicamentaţia şi alimentaţia, a precizat, sâmbătă seară, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
Şeful ANL, George Marcu, finul acestuia şi alte două persoane au primit ordonanţe de reţinere Fostul director al Spitalului Obregia, George Marcu, precum şi finul acestuia, Mugurel Ifrim, dar şi alte două persoane au primit ordonanţă de reţinere în urma audierilor care au avut loc luni, la sediul Poliţiei Române, au precizat pentru AGERPRES oficiali ai Poliţiei Române.
Bărbatul care a vândut Furadanul folosit de Mădălina Manole va fi eliberat din arest Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au revocat luni mandatul de arestare preventivă în cazul lui Sorin Cristian Urziceanu, bărbatul care a vândut pe internet substanţa toxică (furadan) folosită de artista Mădălina Manole pentru a se sinucide, bărbatul urmând să fie eliberat în câteva ore din arestul...
DNA: Foştii manageri de spital Alexandru Ciocâlteu şi Petruţa Lazăr, trimişi în judecată Procurorii DNA i-au trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pe Alexandru Ciocâlteu, la data faptelor manager al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Ioan" din Bucureşti, şi pe Petruţa Lazăr, la data faptelor manager, ulterior director economic la aceeaşi unitate medicală, ambii pentru luare...
Procurorii l-au trimis în judecată, în stare de arest, pe un bărbat care a transmis intenţionat HIV Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Nicolae Sima pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la transmiterea virusului HIV.
Medicul Alexandru Ciocâlteu, în arest la domiciliu Tribunalul Bucureşti a respins vineri cererea DNA de arestare preventivă a lui Alexandru Ciocâlteu, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sf. Ioan" din Bucureşti, urmând ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de luare de mită.