Cele mai citite
 


Poliţia Capitalei: Sorin Ovidiu Vîntu a revenit asupra deciziei şi acceptă medicamentanţia şi alimentaţia
sâmbătă, 11 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 11 sep /Agerpres/ - Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a revenit asupra deciziei şi a declarat în scris că acceptă medicamentaţia şi alimentaţia, a precizat, sâmbătă seară, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
'În momentul introducerii în arestul Poliţiei Capitalei, domnul Sorin Ovidiu Vîntu a declarat în scris că refuză medicamentaţia şi alimentaţia. Ca urmare a acestui fapt, potrivit procedurii prevăzute pentru astfel de situaţii, a fost informat imediat judecătorul delegat pentru arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Ulterior, după discuţiile purtate cu avocatul său, domnul Sorin Ovidiu Vîntu a revenit asupra deciziei de refuz, declarând în scris că acceptă medicamentaţia şi alimentaţia', se arată în comunicatul de presă.
Surse judiciare declarasesră, sâmbătă, pentru AGERPRES, că omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu refuză să îşi ia medicamentele şi să mănânce în arestul Direcţiei Cercetări Penale.
Aceleaşi surse au precizat că Vîntu a fost consultat în arest de un medic.
Sorin Ovidiu Vîntu suferă de poliomielită şi în lipsa tratamentului poate face temperatură foarte repede.
Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat vineri, pentru 29 de zile, împreună cu Octavian Ţurcan şi Alexandru Stoian, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului, în dosarul privind fuga din ţară a fostului director al Gelsor Nicolae Popa, condamnat la 15 ani închisoare în dosarul FNI.
Cei trei sunt acuzaţi că i-au trimis lui Nicolae Popa diverse sume de bani în Indonezia, ajutându-l astfel să se sustragă de la executarea pedepsei. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Ovidiu Vîntu refuză mâncarea şi medicamentele în arest Bucureşti, 11 sep /Agerpres/ - Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu refuză să îşi ia medicamentele şi să mănânce în arestul Direcţiei Cercetări Penale, au declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, surse judiciare.
Dr. Mencinicopschi: Alimentaţia la sân, foarte importantă pentru sănătatea copilului Alimentaţia cu lapte matern este perfect adaptată necesităţilor fiziologice ale nou-născutului, a declarat luni, pentru AGERPRES, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare.
Alimentaţia sănătoasă – un aliat de încredere împotriva bolilor cronice Mâncarea nesănătoasă şi lipsa de activitate fizică reprezintă principalii factori de risc pentru bolile cronice, afecţiuni complexe care, netratate corespunzător, pot duce la complicaţii severe şi chiar la deces. Potrivit experţilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), alimentaţia sănătoasă...
Alimentaţia nesănătoasă poate duce la declanşarea Alzheimer, susţin specialiştii de la Centrul Socodor Alimentaţia nesănătoasă poate duce la declanşarea Alzheimer şi poate influenţa evoluţia acestei boli, susţin specialiştii, după ce au realizat o serie de cercetări la Centrul înfiinţat în comuna arădeană Socodor.
Alimentaţia bazată pe antioxidanţi asigură starea de bine a organismului Antioxidanţii produşi de organism nu reuşesc să reducă complet efectele radicalilor liberi, de aceea avem nevoie de antioxidanţii din alimentaţie, arată un studiu furnizat de o firmă importatoare de cafea.
Alimentatia in diabetul zaharat de tip 1 (insulino-dependent) Diabetul zaharat este boala care se manifesta prin hiperglicemie, adica prin cresterea concentratiei de zahar din sange peste limita normala. Diabetul zaharat de tip 1 (insulinodependent) se caracterizeaza prin incapacitatea bolnavului de a supravietui fara injectarea unei doze zilnice de insulina...