Cele mai citite
 


Alte noua cazuri de îmbolnaviri cu virusul West Nile
marţi, 14 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Ministerul Sanatatii (MS) a informat luni ca s-a înregistrat un nou caz de deces din cauza virusului West Nile.

Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile pe baza rezultatului probelor de laborator de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Cantacuzino a raportat Ministerului Sanatatii înca 9 cazuri de îmbolnaviri cu virusul West Nile, în România, si un deces, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Numarul cazurilor de West Nile confirmate se ridica în prezent la 34, iar numarul de decese la 3.

Fata de cele 25 de infectii cu virusul West Nile confirmate saptamâna trecuta, s-au mai adaugat înca 4 cazuri noi în Municipiul Bucuresti, precum si în judetele Ialomita (1 caz), Iasi (1 caz), Sibiu (1 caz), Vrancea (1 caz) oi Mehedinti (1 caz).

Ultimul caz de deces cauzat de virusul West Nile a fost înregistrat în Mehedinti. Este vorba despre un barbat de 64 ani, din mediul rural, care avea boli cronice asociate: diabet zaharat-insulinodependent, precum si hipertensiune arteriala si boala cardiaca, informeaza MS.

Cele mai multe cazuri de îmbolnaviri cu West Nile au fost înregistrate în Municipiul Bucuresti 7 cazuri, Constanta - 7 cazuri, Ialomita - 4 cazuri, Iasi - 3.

În judetele Sibiu oi Mureo au fost înregistrate câte doua cazuri, iar în judetele Dolj, Alba, Buzau, Cluj, Galati, Teleorman, Calarasi, Vrancea si Mehedinti câte un caz.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: 20 de cazuri confirmate de îmbolnăvire cu virusul West Nile În România sunt confirmate în prezent 20 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, conform datelor furnizate de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Cantacuzino.
MS: 15 persoane infectate cu West Nile, confirmate până în prezent în România Ministerul Sănătăţii a anunţat vineri că, până în prezent, în România au fost confirmate 15 infecţii cu virusul West Nile, conform datelor furnizate de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare...
MS: Un nou deces în urma îmbolnăvirii cu West Nile Ministerul Sănătăţii (MS) a informat miercuri că s-a înregistrat un nou deces din cauza virusului West Nile, numărul total al celor care au murit ajungând la patru.
MS: În România sunt confirmate 25 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile În România sunt confirmate, în prezent, 25 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi a rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare ...
Încă trei noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, confirmate de Ministerul Sănătăţii Încă trei cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile au fost confirmate în România, însă nu au mai fost înregistrate decese, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi a rezultatului probelor de laborator de la Institutul...
Organizaţia Salvaţi Copiii: În România a crescut numărul cazurilor de malnutriţie Numărul cazurilor noi de malnutriţie a crescut foarte mult în ţara noastră, mai ales în mediul rural, un copil din trei suferind din cauza unei alimentaţii lipsite de elementele esenţiale dezvoltării normale a organismului precum peşte, carne, ouă, brânză, informează Organizaţia Salvaţi Copiii România...