Cele mai citite
 


Mureş: UPU-SMURD speră să se mute într-o nouă locaţie
marţi, 14 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Licitaţia pentru execuţia lucrărilor de amenajare a parterului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş pentru UPU-SMURD este în derulare la Ministerul Sănătăţii, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, dr. Cristian Boeriu, medic şef UPU-SMURD Târgu Mureş.
'Licitaţia pentru execuţie este în desfăşurare la Ministerul Sănătăţii, aşteptăm să se încheie procedura de licitaţie, să se declare un câştigător şi, din acel moment, putem discuta foarte clar despre începerea execuţiei. Nu mai este nimic ambiguu, licitaţia este în desfăşurare şi se apropie de final. Noi sperăm să înceapă anul acesta şi în primăvara anului viitor să ne putem muta', a spus medicul.
Acesta a arătat că reamenajarea spaţiului de la parterul spitalului face parte dintr-un proiect în valoare de 1 milion de euro şi este finanţat de Banca Mondială.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Conducerea SCJU Târgu Mureş: Aşteptăm ancheta DNA în cazul achiziţiei de dezinfectanţi Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat marţi, după anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii că va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie pentru analizarea unor eventuale fapte de natură penală în privinţa unor constatări ale Corpului de control...
Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş, cel mai aproape de statutul de spital regional Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că SCJU este cel mai aproape de statutul de spital regional dintre toate unităţile de profil din ţară, urmând să fie înfiinţate doar două secţii care lipsesc în prezent.
UPDATE Ministerul Sănătăţii va sesiza DNA după controlul de la Spitalul Judeţean Târgu Mureş Ministerul Sănătăţii va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie după controlul de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, informează MS într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş scoate la concurs aproape 120 de posturi Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a anunţat luni că a primit aprobarea Ministerului Sănătăţii pentru scoaterea la concurs a 119 posturi vacante dintre care 67 pentru SCJU Târgu Mureş şi 52 pentru UPU-SMURD.
Dr. Horaţiu Suciu: IUBCvT Târgu Mureş nu a fost inclus de MS în programele noi dedicate pacientului critic Şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Horaţiu Suciu, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că o serie de unităţi de elită din ţară, printre care şi IUBCvT Târgu Mureş, nu au fost incluse de Ministerul...
UMF Târgu Mureş a lansat campania 'Adoptă o inimă de copil', în cadrul 'Zilelor inimii' Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, lansarea campaniei 'Adoptă o inimă de copil', în cadrul evenimentelor 'Zilelor inimii', organizate în colaborare cu Institutul de Urgenţă pentru Boli Ca...