Cele mai citite
 


PSD va depune marţi la Senat o moţiune simplă pe tema sănătăţii
marţi, 14 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Social-democraţii intenţionează să depună maţi la Senat o moţiune simplă pe tema sănătăţii, a anunţat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta.
'Dacă vom reuşi să ne concentrăm pe ceea ce trebuie să facă Parlamentul - dezbateri legislative şi dezbaterea activităţii Guvernului, mâine dimineaţă (marţi - n.r.) vom introduce în Senat o moţiune simplă pe sănătate şi îl aşteptăm pe domnul ministru Cseke Atilla în Senat pentru a răspunde nu doar în faţa noastră ca opoziţie, ci în faţa oamenilor de situaţia în care se află sistemul de sănătate din România', a spus Ponta.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cseke Attila susţine că moţiune actuală depăşeşte la capitolul "incoerenţă" precedenta moţiune de la Senat Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, luni, de la tribuna Parlamentului, că a citit cu atenţie textul moţiunii simple şi a constatat ''un progres'' faţă de moţiunea anterioară de la Senat, în sensul că o depăşeşte la "capitolul incoerenţă".
Ministrul Sănătăţii despre moţiunea de la Senat: O autoacuzare a colegilor de la PSD Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Ministrul Cseke Attila a declarat, luni, la dezbaterile din Senat asupra moţiunii simple pe Sănătate, că aceasta ar reprezenta, de fapt, 'o autoacuzare' a social-democraţilor şi s-a arătat dezamăgit de esenţa şi scopurile acestui demers.
Deputatul PSD Florian Popa: Sistemul de sănătate trebuie reformat Sistemul de sănătate trebuie reformat, el trebuie să ducă la realizarea unor condiţii de tratament cu totul altele decât cele existente în prezent, a afirmat, luni, deputatul PSD Florian Popa, la dezbaterile pe marginea moţiunii simple pe domeniul Sănătăţii.
Deputaţii au respins moţiunea simplă a opoziţiei privind sănătatea (sinteză) Camera Deputaţilor a respins, luni, moţiunea simplă pe domeniul Sănătăţii intitulată "Sistemul sanitar din România: Alarmă de cod roşu", cu 137 de voturi împotrivă, 134 de voturi pentru şi trei abţineri.
Proiect de moţiune: PSD cere întărirea capacităţii administrative şi de intervenţie a MS în problemele de sănătate publică Social-democraţii îi solicită ministrului Patriciu Achimaş-Cadariu, potrivit draft-ului moţiunii pe sănătate, întărirea capacităţii administrative şi de intervenţie a MS în problemele de sănătate publică prin reorganizarea sistemului, astfel încât să existe capacitatea de inspecţie şi control pentru...
Victor Ponta: Până la sfârşitul sesiunii, în mod sigur vom avea o moţiune de cenzură Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că Uniunea Social-Liberală va depune o moţiune de cenzură până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare.