Cele mai citite
 


Brăila: Corpul de control al ministrului Sănătăţii a sosit la Spitalul Judeţean de Urgenţă
joi, 16 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membri ai Corpului de control al ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, au sosit miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila unde câteva sute de angajaţi se află în cea de-a doua zi de protest spontan.
Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii nu au vrut să stea de vorbă cu presa şi au intrat direct în biroul managerului Rodica Sin împreună cu prefectul de Brăila, Dumitru Popa, unde vor analiza situaţia tensionată care s-a creat la Spitalul Judeţean.

Câteva sute de angajaţi ai spitalului au rămas în curtea instituţiei în aşteptarea fluturaşilor de salarii promişi de managerul spitalului, Rodica Sin.

Oamenii îşi manifestă neîncrederea vizavi de declaraţia managerului Sin şi susţin că totul este o minciună mai ales că banii de salarii nu au intrat încă pe card.

Preşedintele interimar al SANITAS, Aurelia Chelariu, a declarat pentru AGERPRES că oamenii aşteaptă în zadar aceşti fluturaşi pentru că are informaţii certe că ei nu vor veni în cursul acestei zile.

'Oamenii aşteaptă fluturaşii în zadar. Banii nu sunt viraţi încă pe carduri. Am vorbit cu fata care face salariile şi încă nu s-au calculat drepturile fiecăruia. Peste două, trei zile vor primi fluturaşii pe luna august. Programul este deja modificat şi acum trebuie să se ia programul din luna iulie ca să se plătească şi pe luna august, de asta se întârzie aşa mult', a declarat Aurelia Chelariu.

Liderul SANITAS a mai spus că sindicatul pe care îl reprezintă este mai unit ca niciodată şi că înţelege nemulţumirile angajaţilor care îl contestă, ele fiind puse 'pe fondul nervozităţii oamenilor'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Corpul de control al MS nu este de partea angajaţilor spitalului, spun sindicaliştii Liderul interimar al SANITAS, Aurelia Chelariu, le-a spus protestatarilor aflaţi în curtea Spitalului de Urgenţă Brăila că membrii comisiei Corpului de control a Ministerului Sănătăţii (MS) nu sunt de partea angajaţilor spitalului.
Ioana Muntean: Guvernul aşteaptă raportul Corpului de control în cazul Spitalului de Urgenţă din Brăila Guvernul aşteaptă concluziile raportului pe care Corpul de control al ministerului Sănătăţii îl vor întocmi în cazul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, unde angajaţii se află în cea de-a doua zi de protest spontan.
Brăila: Spitalul Judeţean a primit aprobarea pentru clasificare definitivă în categoria a III-a Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a primit aprobarea Ministerului Sănătăţii pentru clasificare definitivă în categoria a III-a, ceea ce permite continuarea proiectelor demarate în instituţia spitalicească brăileană.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Protestul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, suspendat pe perioada campaniei electorale Protestul declanşat luni de Sindicatul Sanitas la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pe motiv că managerul spitalului, Rodica Sin, nu le-ar fi semnat angajaţilor contractele individuale de muncă, a fost suspendat pe perioada campaniei electorale, potrivit unui comunicat de presă remis de Sanitas.
Brăila: Managerul Spitalului Judeţean nu ştie dacă mai poate folosi dezinfectanţi de la Hexi Pharma Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu, a declarat pentru AGERPRES că nu ştie dacă mai poate sau nu folosi în spital dezinfectanţi de la Hexi Pharma, pentru că nu a primit nimic oficial în acest sens, chiar dacă probele - martor arată că la Spitalul Judeţean Brăila dez...