Cele mai citite
 


Rodica Sin (Spitalul Judeţean Brăila): Singura reducere este legată de indemnizaţia de conducere
joi, 16 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Rodica Sin, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că singura reducere salarială care va avea loc luna aceasta la angajaţii instituţiei este legată de indemnizaţia de conducere.
'Banii care intră pe card sunt drepturile salariale pe luna august. Nu vor primi drepturile salariale şefii de secţii, respectiv nu va fi acordată indemnizaţia de conducere de la director la ultimul salariat. (...) Celelalte drepturile salariale nu vor fi atinse acum. Ceea ce noi am propus în cadrul Comitetului director vom supune atenţiei Corpului de control al ministrului inclusiv ITM-ului, şi se va stabili legalitatea măsurilor pe care le-am propus', a declarat Rodica Sin.

Managerul spitalului a mai spus că această comisie aşteptată de la Ministerul Sănătăţii va analiza legalitatea unor propuneri privind reducerile acestor sporuri, la momentul de faţă neluându-se nicio hotărâre în acest sens.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila, Victor Voiculeţ, le-a transmis protestatarilor că hotărârea Comitetului director al spitalului privind tăierea sporurilor se suspendă.

'Hotărârea se suspendă până la definitivarea anchetei pornită la spital. Vom analiza legalitatea luării acestei măsuri', a declarat Voiculeţ.

Protestarii s-au declarat nemulţumiţi de rezultatul negocierilor purtate cu managerul Rodica Sin, căreia i-au cerut demisia şi au anunţat că nu vor pleca din curtea spitalului până nu le vor fi rezolvate revendicările.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Cincizeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă au protestat în curtea unităţii Cincizeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, membri ai Sindicatului Sanitas, au protestat luni, timp de două ore, în curtea unităţii, pe motiv că managerul spitalului, Rodica Sin, nu le-ar fi semnat contractele individuale de muncă.
Brăila: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă ameninţă cu declanşarea protestelor Cei 2.000 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila ameninţă cu declanşarea unor acţiuni de protest, care pot ajunge chiar până la greva generală, deoarece de trei luni nu le-au fost semnate contractele de muncă şi că nu le sunt acordate tichete de masă.
Brăila: Protestul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, suspendat pe perioada campaniei electorale Protestul declanşat luni de Sindicatul Sanitas la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pe motiv că managerul spitalului, Rodica Sin, nu le-ar fi semnat angajaţilor contractele individuale de muncă, a fost suspendat pe perioada campaniei electorale, potrivit unui comunicat de presă remis de Sanitas.
Brăila: DSP susţine că Centrul Judeţean de Glaucom nu este avizat de Ministerul Sănătăţii Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că investiţia Consiliului Judeţean (CJ) Brăila de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, respectiv Centrul Judeţean de Glaucom, nu are avizul Ministerul Sănătăţii pentru a funcţiona sub...
Managerul SJU Brăila: Am iniţiat o plângere la Parchet privind şpăgile date la angajarea pe posturi în spital Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu, a declarat vineri, în conferinţă de presă, că "a iniţiat" o plângere la Parchet în ceea ce priveşte şpăgile care s-au dat pentru ocuparea unor posturi în Spitalul Judeţean Brăila.
Brăila: A doua zi de protest spontan la Spitalului Judeţean de Urgenţă Câteva sute de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila s-au strâns miercuri dimineaţă în curtea unităţii, unde au declanşat un protest spontan, acesta fiind a doua zi când salariaţii se manifestă împotriva tăierii sporurilor, măsură care duce la reduceri salariale cu până la 70%.