Cele mai citite
 


Vâlcea: Peste 700.000 de lei restanţe la Fondul Asigurărilor de Sănătate
joi, 16 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Restanţele înregistrate în judeţul Vâlcea la Fondul Naţional al Asigurărilor de Sănătate, de la începutul acestui an şi până în prezent, sunt de 773.849 de lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea, Rodica Mărginean.
'Numărul persoanelor fizice cu obligativitatea plăţii contribuţiei, aflate în evidenţă la noi, este de 4.842, dintre acestea 1.100 având debite restante. Valoarea debitelor de încasat este de 145.557 lei, la care se adăugă majorări de întârziere în valoare de 628.292 lei. Rezultă un total de recuperat de 773.849 lei', a precizat Rodica Mărginean.

Ea a precizat că au fost trimise somaţii către restanţieri şi speră că o parte din sumă va fi recuperată sau, în cel mai rău caz, se va discuta o reeşalonare.

Printre restanţieri se numără 71 de cabinete de avocatură, patru notari, 69 de cabinete medicale, şase cabinete veterinare, 21 de contabili şi experţi, 118 asociaţii familiale şi 811 persoane care desfăşoară activităţi independente.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Datorii de 1,4 milioane lei la CAS Vâlcea de la 1212 contribuabili Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vâlcea o are de recuperat de la persoanele fizice o datorie de peste 1,4 milioane de lei, a declarat miercuri pentru AGERPRES, directoarea instituţiei, Rodica Mărginean. Această sumă este rezultatul acumulării unor debite şi a unor penalităţi în ultimii cinci ani,...
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
Vâlcea: Fonduri de peste şapte milioane de lei alocate Spitalului Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea a primit în luna decembrie fonduri pentru plăţi restante de aproximativ şapte milioane de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea.
ANI: Preşedintele CJAS Vâlcea, Dumitru Hobeanu, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 2011-2013 Dumitru Hobeanu, preşedinte-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vâlcea, s-a aflat de două ori în incompatibilitate în perioada 2011-2013, a anunţat miercuri Agenţia Naţională de Integritate (ANI).
Vâlcea: Prejudiciu de peste 40.000 lei, descoperit de CAS Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea a identificat suma de 40.565 de lei decontantă de medicii de familie în cazul a 260 de pensionari, sumă pentru care nu existau documente justificative, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Casei, Rodica Mărginean.
Vâlcea: CAS a primit banii pentru plata datoriilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vâlcea a primit de la bugetul de stat suma de 5.584.000 de lei pentru achitarea datoriilor Spitalului Judeţean de Urgenţă la 30 iunie 2010, anunţă un comunicat remis marţi către AGERPRES.