Cele mai citite
 


Buzău: Peste 80 de jandarmi, donatori de sânge onorifici
joi, 16 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău au donat miercuri sânge la Centrul de transfuzii din municipiul reşedinţă de judeţ.
Gestul jandarmilor buzoieni face parte din programul 'Dăruind o picătură din sângele tău, dai o şansă vieţii aproapelui', iniţiat în luna iulie de conducerea Centrului de transfuzii.

Jandarmii au donat aproape 30 de litri de sânge care vor ajunge la secţiile de urgenţă ale spitalelor din Buzău şi Bucureşti.

'După pompierii militari şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a venit rândul jandarmilor să ajute pe cei care se află pe un pat de spital', a declarat pentru AGERPRES directorul Centrului de transfuzii Buzău, Adrian Crăciun.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Sute de donatori de sânge, prezenţi la centrul de transfuzii pentru a ajuta victimele incendiului din capitală Circa 300 de donatori de sânge s-au prezentat, luni, la Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) Constanţa, pentru a ajuta victimele incendiului din Bucureşti, programul pentru recoltare fiind prelungit până când vor fi preluaţi toţi donatorii.
Buzău: Sânge donat în cadrul 'Săptămânii inimii buzoiene' Peste 20 de pompieri militari în frunte cu conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău au donat luni sânge la Centrul de transfuzii sanguine din Buzău în cadrul acţiunii 'Săptămâna inimii buzoiene'.
Buzău: Numărul donatorilor de sânge s-a dublat În perioada premergătoare sărbătorilor de Paşte, la Centrul de transfuzii Buzău media zilnică a donatorilor de sânge a fost peste 100 de persoane.
Cluj: Aproximativ 7.000 de donatori de sânge la CTS, în primul semestru al anului Aproximativ 7.000 de persoane au donat sânge, în primul semestru al acestui an, la Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) din Cluj-Napoca.
Suceava: Cei mai mulţi donatori de sânge, în luna noiembrie, după incidentul din Clubul Colectiv Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) Suceava a înregistrat în cursul anului trecut un număr de 7.500 persoane care au donat sânge, cei mai mulţi în cursul lunii noiembrie, după incidentul din Clubul Colectiv, a declarat presei, miercuri, directorul CTS Suceava, Maria Pilat.
Vâlcea: Aproximativ 400 de donatori de sânge pe lună la CTS Vâlcea Aproximativ 400 de donatori sunt înregistraţi lunar la Centrul de Transfuzii Sanguine Vâlcea, a declarat marţi, pentru AGERPRES, asistentul-şef al unităţii sanitare Luminiţa Rădulescu.