Cele mai citite
 


Locuitorii sectorului 2 pot învăţa despre sănătatea cardiovasculară
joi, 16 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Locuitorilor sectorului 2 vor avea ocazia, de acum înainte, să primească sfaturi de sănătate cardiovasculară de la doctorul Corneliu Zeana, care le va dezvălui o parte din secretele păstrării unei inimi perfecte.
Specialistul va oferi astfel sfaturi celor care doresc să afle despre soluţii pentru bolile cardiovasculare joi, 16 septembrie, la Centrul pentru Activităţi Recreative şi Inovare Ocupaţională al Primăriei sectorului 2 din strada J. L. Calderon nr. 39.

Conferinţa, susţinută de conf. dr.  Corneliu Zeana, va avea ca temă 'Bolile aparatului cardiovascular: Cardiopatia ischemică şi Hipertensiunea' şi permite accesul liber al tuturor membrilor Clubului sau al locuitorilor sectorului 2 dornici să se instruiască în domeniul sănătăţii cardiace, a informat un comunicat al Primăriei sectorului 2, remis AGERPRES.

Corneliu Zeana, născut pe 11 aprilie 1939, la Râmnicu-Vâlcea, provine dintr-o familie în care tatăl a fost medic primar chirurg şi cadru didactic universitar la Cluj Napoca, sfârşind în închisoare ca deţinut politic, mama fiind licenţiată în drept şi litere. Este doctor în medicină, medic Primar în Cardiologie şi Medic Primar în Medicina Internă şi membru în Comitetul Director al Societăţii Medicilor Scriitori şi Publicişti Români (SMSPR) afiliată Uniunii Mondiale a Scriitorilor Medici (UMEM).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bolile cardiovasculare, principala cauză de morbiditate şi mortalitate Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de morbiditate şi mortalitate în România şi în Europa, a declarat dr. Camelia Diaconu, joi, cu ocazia lansării campaniei 'O inimă sănătoasă iubeşte mai mult'.
Peste 650 de participanti la Conferinta Nationala de Cardiologie in MG – Editia 2015 Peste 650 de medici au participat la Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala care s-a desfasurat in perioada 4-6 iunie la Centrul de conferinte Romexpo - Bucuresti si a fost organizata de Societatea Academica de Medicina a Familiei.
Prevalenţa bolii cronice de rinichi, în creştere Boala cronică de rinichi, diabetul şi bolile cardiovasculare sunt principalii factori implicaţi în reducerea semnificativă a speranţei de viaţă a populaţiei, iar specialiştii estimează că diabetul determină o creştere de aproximativ 12 ori a riscului de boală cronică de rinichi în stadiul terminal, în...
Campanie de informare şi responsabilizare a românilor privind factorii de risc cardiovascular Aproximativ 6.000 de români din toată ţara vor putea beneficia de testări medicale gratuite în cadrul Campaniei care se va derula în perioada 28 mai - 2 iunie 2012, în 18 oraşe, având drept scop conştientizarea în rândul populaţiei a factorilor de risc cardiovascular şi a consecinţelor acestora asupra...
Conferinta Naţională de Cardiologie în Medicină Generală, Ediţia 2016 Societatea Academică de Medicină a Familiei organizează în perioada 31 mai – 2 iunie, Conferinţa Naţională de Cardiologie în Medicină Generală care se va desfăşura la Crystal Palace Ballrooms în Bucureşti.
Cluj: "Manualul inimii", lansat de un colectiv de cunoscuţi medici şi compania Houston NPA Volumul intitulat "Manualul inimii", publicat de un colectiv condus de prof.univ. dr. Dumitru Zdrenghea, şeful secţiei de cardiologie a Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, a fost lansat sâmbătă, în ajunul Zilei Mondiale a Inimii, la Biblioteca Centrală Universitară din Cluj-Napoca, în prezenţa...