Cele mai citite
 


Brăila: Angajatul firmei de pază de la Spitalul Judeţean a folosit spray lacrimogen pentru a se apăra
joi, 16 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul DIOP Security, firma care asigură paza la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, Tudorel Arbunea, a declarat miercuri pentru AGERPRES că unul dintre angajaţii săi a folosit spray lacrimogen pentru a se apăra deoarece a fost agresat în timpul busculadei produse marţi după-amiază pe treptele de la intrarea în spital.
'Un singur om din grupul de intervenţie a dat cu spray lacrimogen, dar afară, în niciun caz în interior, pentru a crea o problemă în spital. Are voie să dea în exterior, dacă este agresat. Ieri (marţi - n.r.) oamenii mei au fost agresaţi. Nu aveau cum rezolva altfel problema ca să se apere', a declarat Arbunea.

Şeful DIOP Security a mai spus că spray-ul lacrimogen folosit marţi în interiorul spitalului a fost pulverizat de o femeie şi că există o anchetă în curs în acest caz.

'Şi pentru noi a fost o mirare când ne-am trezit ieri, pe holurile spitalului, cu o doamnă care a scos spray-ul şi ne-a pulverizat pe toţi, pe jandarmi, pe mine, pe conducerea spitalului. Eu consider că oamenii mei şi-au făcut datoria. Şi eu am participat la ce s-a întâmplat ieri şi chiar am fost izbit de uşă', a adăugat Arbunea.

Protestatarii sunt în continuare în curtea spitalului, în aşteptarea fluturaşilor de salariu promişi, în timp ce Corpul de control al Ministerului Sănătăţii se află în biroul managerului spitalului, Rodica Sin, unde caută soluţii pentru detensionarea situaţiei create la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Spitalul Judeţean a primit aprobarea pentru clasificare definitivă în categoria a III-a Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a primit aprobarea Ministerului Sănătăţii pentru clasificare definitivă în categoria a III-a, ceea ce permite continuarea proiectelor demarate în instituţia spitalicească brăileană.
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Control de amploare dispus de Ministerul Sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un control de amploare a fost dispus de Ministerul Sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, o echipă de la Bucureşti fiind prezentă toată această săptămâna în unitatea spitalicească brăileană, după cum a confirmat miercuri, pentru AGERPRES, managerul Spitalului, Mihail Iugulescu.
Brăila: Cabinet de alergologie, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un cabinet de alergologie a fost deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a anunţat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Gabriel Ciochină.
Brăila: Managerul Spitalului Judeţean nu ştie dacă mai poate folosi dezinfectanţi de la Hexi Pharma Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu, a declarat pentru AGERPRES că nu ştie dacă mai poate sau nu folosi în spital dezinfectanţi de la Hexi Pharma, pentru că nu a primit nimic oficial în acest sens, chiar dacă probele - martor arată că la Spitalul Judeţean Brăila dez...