Cele mai citite
 


Ioana Muntean: Guvernul aşteaptă raportul Corpului de control în cazul Spitalului de Urgenţă din Brăila
joi, 16 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul aşteaptă concluziile raportului pe care Corpul de control al ministerului Sănătăţii îl vor întocmi în cazul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, unde angajaţii se află în cea de-a doua zi de protest spontan.
'Ministrul (ministrul Sănătăţii Cseke Attila - n.r.) a trimis acolo (la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila -n.r.) Corpul de Control şi aşteptăm să vedem concluziile acestui raport care va fi întocmit de Corpul de Control', a precizat, la finalul şedinţei de Guvern, purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean.
Membri ai Corpului de control al ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, au sosit miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila unde câteva sute de angajaţi se află în cea de-a doua zi de protest spontan.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Corpul de control al ministrului Sănătăţii a sosit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Membri ai Corpului de control al ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, au sosit miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila unde câteva sute de angajaţi se află în cea de-a doua zi de protest spontan.
Brăila: Managerul Spitalului Judeţean nu ştie dacă mai poate folosi dezinfectanţi de la Hexi Pharma Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu, a declarat pentru AGERPRES că nu ştie dacă mai poate sau nu folosi în spital dezinfectanţi de la Hexi Pharma, pentru că nu a primit nimic oficial în acest sens, chiar dacă probele - martor arată că la Spitalul Judeţean Brăila dez...
Brăila: A doua zi de protest spontan la Spitalului Judeţean de Urgenţă Câteva sute de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila s-au strâns miercuri dimineaţă în curtea unităţii, unde au declanşat un protest spontan, acesta fiind a doua zi când salariaţii se manifestă împotriva tăierii sporurilor, măsură care duce la reduceri salariale cu până la 70%.
Brăila: Corpul de control al MS nu este de partea angajaţilor spitalului, spun sindicaliştii Liderul interimar al SANITAS, Aurelia Chelariu, le-a spus protestatarilor aflaţi în curtea Spitalului de Urgenţă Brăila că membrii comisiei Corpului de control a Ministerului Sănătăţii (MS) nu sunt de partea angajaţilor spitalului.
Brăila: Spitalul Judeţean a primit aprobarea pentru clasificare definitivă în categoria a III-a Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a primit aprobarea Ministerului Sănătăţii pentru clasificare definitivă în categoria a III-a, ceea ce permite continuarea proiectelor demarate în instituţia spitalicească brăileană.
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.