Cele mai citite
 


Timiş: Peste o sută de pensionari pe caz de boală, sănătoşi
joi, 16 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorii Casei Judeţene de Pensii Timiş au sistat acordarea pensiilor pentru incapacitate de muncă unui număr de 105 persoane, după ce au constatat că acestea sunt sănătoase, chiar dacă din documentele depuse la dosar reiese că ar fi bolnave.
Prefectul Mircea Băcală a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că inspectorii Colegiului Medicilor trebuie să demareze şi ei o anchetă şi să-i tragă la răspundere pe cei care au semnat certificatele presupuşilor bolnavi.
'Fiecare caz în parte va fi anchetat şi, în primă fază, vor fi notificaţi să returneze sumele de bani încasate ilegal. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, vor urma acţiuni în instanţă pentru recuperarea banilor', a spus prefectul.
Certificatele de constatare a incapacităţii de muncă au fost eliberate de către medici specialişti şi avizate de comisia de evaluare.
Controalele pe această temă continuă în Timiş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Amânare a judecării în procesul medicului din Lugoj acuzat de luare de mită pentru a elibera decizii de pensionare Tribunalul Timiş a amânat, luni, pentru 4 noiembrie, judecarea într-un dosar în care este inculpată doctoriţa Rîmneanţu Adriana Camelia de la Centrul de Expertiză Medicală din Lugoj, acuzată de luare de mită în formă continuată.
Timiş: Anchetă a Gărzii de Mediu în cazul unui depozit clandestin de deşeuri medicale Garda de Mediu Timiş a demarat o anchetă, luni, după ce a fost sesizată de mai mulţi vânători că pe un câmp de lângă Timişoara au găsit o groapă de gunoi clandestină, unde au fost aruncate deşeuri medicale.
Timiş:Curtea de Apel a respins contestaţia doctoriţei de la Cabinetul de Expertiză Medicală Lugoj, inculpată pentru laure de mită Curtea de Apel Timişoara (CAT) a respins, miercuri, ca inadmisibilă, contestaţia doctoriţei Adriana Camelia Râmneanţu, de la Cabinetul de Expertiză Medicală a Capacităţii de Muncă Lugoj, acuzată de luare de mită în formă continuată.
Buzău: Constatări ale comisiei de anchetă în cazul copiilor legaţi de paturi la Spitalul Judeţean În cazul copiilor legaţi de paturi în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău, comisia de anchetă a Consiliului Judeţean a constatat "mai multe încălcări ale prevederilor legale" şi a cerut conducerii unităţii spitaliceşti "sancţionarea de urgenţă" a celor implicaţi, "mergând până la desfacerea...
Ancheta DNA în domeniul farmaceutic: 11 firme importante sunt implicate în dosar (surse) Ancheta DNA privind corupţia din domeniul farmaceutic ar viza 11 firme importante, printre care mari producători de medicamente, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.
Alba: Ancheta DSP Alba a stabilit o contaminare masivă cu salmonela în cazul nuntaşilor de la Bistra Autorităţile sanitare din Alba au constatat o contaminare masivă cu salmonela în gospodăria din Bistra unde, săptămâna trecută, a fost preparată mâncarea pentru o nuntă care s-a soldat cu spitalizarea a aproximativ unui sfert dintre participanţi.