Cele mai citite
 


Brăila: Şeful ITM spune că decizia tăierii sporurilor de la Spitalul Judeţean este ilegală
joi, 16 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Brăila, Victor Voiculeţ, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că decizia Comitetului Director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila de tăiere a sporurilor salariale este ilegală.
'Din punct de vedere juridic şi al ITM hotărârea Consiliului Director, spun eu, este ilegală. Urmează acum să se pronunţe comisia de control a inspectoratului', a declarat Voiculeţ.
Şeful ITM a spus că a supravegheat personal modul în care s-au întocmit fluturaşii de salarii şi că acesta este al treilea rând de fluturaşi care sunt emişi cu salariile pe luna august.
'Împreună cu colegii mei am stat să verificăm ca statele de plată să fie întocmite corect. Dischetele cu salariile au fost trimise sub supravegherea noastră', a mai spus Voiculeţ.
Întrebat fiind dacă angajaţii spitalului sunt personal contractual sau bugetar, situaţie în care salariile trebuie reduse cu 25 %, şeful ITM a zis că deocamdată se verifică situaţia iar, răspunsul va fi făcut public când se va finaliza ancheta.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Oficial MS cere anchetă la SJU privind stricarea celor două tomografe Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Iulian Chiriac, a declarat vineri, la Brăila, că trebuie demarată o anchetă la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru a se vedea cauzele care au dus la defectarea celor două computere tomograf din cadrul instituţiei, în valoare de peste un milion de...
Brăila: Angajaţii Spitalului Judeţean aşteaptă salariul pe card până la ora 12,00 Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila aşteaptă, până la ora 12,00, să le intre pe card-uri banii pentru salariu, promişi miercuri seară de managerul instituţiei, Rodica Sin, fiind hotărâţi să continue protestul, pentru a treia zi consecutiv, dacă aceştia nu le vor fi viraţi în conturi.
Rodica Sin: Angajaţii Spitalului Judeţean Brăila îşi vor primi integral salariile Managerul Spitalului de Urgenţă Brăila, Rodica Sin, a ieşit miercuri după amiază în faţa protestatarilor aflaţi în curtea spitalului şi le-a declarat că îşi vor primi integral salariile pe luna august cu toate sporurile existente şi că banii au fost viraţi deja pe card-uri.
Rodica Sin (Spitalul Judeţean Brăila): Singura reducere este legată de indemnizaţia de conducere Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Rodica Sin, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că singura reducere salarială care va avea loc luna aceasta la angajaţii instituţiei este legată de indemnizaţia de conducere.
Brăila: Preşedintele CJ susţine că salariaţii Spitalului Judeţean au fost manipulaţi să protesteze Preşedintele Consiliul Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că salariaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, care au protestat timp de două zile în curtea instituţiei împotriva tăierii sporurilor salariale, au fost manipulaţi să se revolte.
Brăila: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă ameninţă cu declanşarea protestelor Cei 2.000 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila ameninţă cu declanşarea unor acţiuni de protest, care pot ajunge chiar până la greva generală, deoarece de trei luni nu le-au fost semnate contractele de muncă şi că nu le sunt acordate tichete de masă.