Cele mai citite
 


Brăila: Caz suspect de infecţie cu virusul West-Nile
joi, 16 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie din Brăila este suspectă că ar fi infectată cu virusul West-Nile, motiv pentru care a fost transferată pentru investigaţii la Spitalul 'Victor Babeş' din Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de Cancelaria prefectului de Brăila.
'Conform unei informări a Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, vă comunicăm că, în ultimele 24 de ore, în judeţul Brăila, a fost depistat un caz suspect de infecţie cu virusul West-Nile, la o persoană de sex feminin în vârstă de 56 de ani. În prezent, aceasta este internată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti', se precizează în comunicat.
Probele biologice recoltate de la suspectă sunt în curs de investigare la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino, pentru confirmarea sau infirmarea diagnosticului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Cazul suspect de infecţie cu virusul West-Nile a fost infirmat Brăila, 20 sep /Agerpres/ - Cazul suspect de infecţie cu virusul West-Nile, apărut săptămâna trecută în Brăila, a fost infirmat de Institutul Cantacuzino Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES de Cancelaria prefectului de Brăila.
Brăila: Suspiciunea de infecţie cu virusul West Nile la un bărbat din municipiu nu se confirmă Suspiciunea de infecţie cu virusul West Nile la un bărbat din municipiul Brăila, în vârstă de 62 de ani, care se află internat la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, nu se confirmă, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină...
Brăila: Suspiciune de infecţie cu virusul West Nile la un bărbat din municipiu Un bărbat de 62 de ani din municipiul Brăila, internat la Spitalul Judeţean, este suspectat de infecţie cu virusul West Nile, probele fiind trimise pentru analiză la Institutul Cantacuzino, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Au fost confirmate 11 cazuri de infecţie cu virusul West-Nile Cazurile de infecţie cu virusul West-Nile confirmate de Institutul Cantacuzino, la nivelul judeţului Brăila, din luna mai şi până în prezent, sunt în număr de 11, potrivit informaţiilor furnizate vineri de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: A fost confirmat al patrulea caz de meningită West-Nile Institutul Cantacuzino a confirmat al patrulea caz de meningită West-Nile de anul acesta din judeţul Brăila, după cum a informat miercuri purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.
Brăila: Institutul Cantacuzino a confirmat primele două cazuri de meningită West-Nile în judeţ Institutul Cantacuzino a confirmat primele două cazuri de meningită West-Nile de anul acesta, din judeţul Brăila, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.