Cele mai citite
 


Palatul Parlamentului va fi iluminat în roz pe 1 octombrie
miercuri, 15 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Palatul Parlamentului va fi luminat în roz pe 1 octombrie pentru a marca lupta împotriva cancerului la sân, o campanie iniţiată de Fundaţia Renaşterea.
Pe 1 octombrie va fi iluminată în roz intrarea C1 a Palatului Parlamentului, a anunţat, secretarul Camerei Deputaţilor, Dumitru Pardău.
Începând din 2001 pe 1 octombrie, Fundaţia Renaşterea iluminează în roz o clădire simbol din Bucureşti, ca un semn al luptei împotriva cancerului la sân.
Printre instituţiile iluminate s-au numărat Ateneul Român, Muzeul George Enescu, Teatrul Naţional Bucureşti, Muzeul Naţional de Artă Contemporană sau Institutului Oncologic din Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Palatul de Justiţie a fost iluminat în roz, simbolul luptei împotriva cancerului de sân Palatul de Justiţie din Bucureşti a fost îmbrăcat, sâmbătă seară, în roz - culoarea speranţei - cu ocazia celei de-a XI-a ediţii a evenimentului ''Iluminare în roz'' - simbol al luptei împotriva cancerului de sân, eveniment organizat în acest an de Fundaţia Renaşterea în parteneriat cu Asociaţia Magistraţilor...
Muzeul Ţăranului Român a fost iluminat în roz, simbol al luptei împotriva cancerului de sân Fundaţia Renaşterea a organizat miercuri seară a 14-a ediţie a evenimentului ''Iluminare în roz - simbol al luptei împotriva cancerului de sân'', anul acesta Muzeul Ţăranului Român îmbrăcând culoarea speranţei, sub sloganul ''Sănătate, că-i mai bună decât toate''.
Campanie pentru cei care luptă împotriva cancerului Tinerii supravieţuitori de cancer din Bucureşti, membrii ai clubului Temerarii, şi-au exprimat solidaritatea, duminică, cu ocazia Zilei Mondiale a Cancerului cu cei afectaţi de această boală de la secţia de pediatrie a Institutului Oncologic 'Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu' şi a Spitalului Clinic de...
Mihaela Geoană: Declararea Zilei Naţionale de Luptă împotriva Cancerului de Sân, o recunoaştere a campaniilor Fundaţiei Renaşterea Preşedinta Fundaţiei Renaşterea, Mihaela Geoană, a afirmat miercuri seară, cu prilejul evenimentului de iluminare în roz a clădirii Muzeului Ţăranului Român, că declararea datei de 1 octombrie ca Zi Naţională de Luptă împotriva Cancerului de Sân reprezintă o recunoaştere a importanţei campaniilor pe...
Campania ''Află că eşti bine!'', pentru diagnosticarea cancerului de sân, la a opta ediţie Una din opt femei va face cancer de sân de-a lungul vieţii, potrivit statisticilor internaţionale, dar un aspect pozitiv este că 98% dintre aceste femei se vindecă, a declarat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului la Sân, preşedintele Fundaţiei Renaşterea, Mihaela Geoană.
Ziua Internaţională de luptă împotriva cancerului de sân: MNAR şi Palatul Cotroceni, iluminate în roz Muzeul Naţional de Artă al României şi Palatul Cotroceni vor fi iluminate în roz, sâmbătă seara, pentru a marca Ziua Internaţională de luptă împotriva cancerului de sân.