Cele mai citite
 


Suceava: Pavilioanele renovate ale Spitalului Vechi au fost inaugurate
miercuri, 15 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru pavilioane ale Spitalului Vechi din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, care cuprind secţiile de Oncologie, Boli infecţioase, Dermatologie şi Pneumologie, au fost inaugurate marţi, după ce au fost modernizate şi reabilitate.
Managerul Spitalului Judeţean, Vasile Râmbu, a spus că lucrările au început în urmă cu un an şi jumătate şi s-au ridicat la valoarea de aproximativ 8 milioane de lei, bani proveniţi de la CJ şi Primăria Suceava, Ministerul Sănătăţii, din venituri proprii, dar şi de la sponsori.
Au fost refăcute instalaţiile electrice, sanitare şi termice, sistemele de apă şi canalizare, tâmplăria, mobilierul, paturile, a fost înlocuită şarpanta şi s-au recompartimentat interioarele.
De asemenea, a fost reamenajată curtea interioară, parcul şi s-a achiziţionat aparatură medicală nouă.
Pavilioanele modernizate în această perioadă au fost construite, pe rând, în perioada 1893 - 1907 şi nu au mai beneficiat de lucrări de reabilitare importante până în prezent.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Patru secţii ale spitalului judeţean, modernizate Pavilioanele vechi ale Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava vor fi inaugurate, marţi, după ce patru secţii care funcţionau în acele clădiri, respectiv Boli infecţioase, Oncologie, TBC şi Dermatologie, au fost supuse timp de mai multe luni unui proces de reabilitare şi modernizare.
Suceava: Primăria finanţează Secţia de Oncologie şi Ambulanţa Secţia de Oncologie din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava şi Serviciul Judeţean 'Ambulanţa' vor beneficia în acest an de finanţare locală pentru lucrări de reabilitare şi dotări.
Suceava: Alte cinci secţii ale Spitalului judeţean modernizate cu bani de la MS, BM şi CJ La Spitalul de urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava au fost inaugurate, luni, alte cinci secţii reabilitate şi modernizate, cu finanţare de la Ministerul Sănătăţii, Banca Mondială şi Consiliul Judeţean (CJ) Suceava. Valoarea lucrărilor de reabilitare şi dotarea cu mobilier a secţiilor se ridică la...
Suceava: Cinci secţii ale Spitalului judeţean modernizate cu bani de la Guvern şi CJ Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, a participat, miercuri, la inaugurarea a cinci secţii din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, modernizate cu fonduri alocate de Ministerul Sănătăţii şi CJ Suceava. Este vorba despre secţiile Medicină Internă...
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Suceava: 270.000 lei pentru reabilitarea Secţiei de urologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Secţia de urologie din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a fost inaugurată, vineri, lucrările de reabilitare şi igienizare fiind realizate în baza unei investiţii de peste 270.000 de lei, finanţată în părţi egale de Consiliul Judeţean (CJ) şi Primăria Suceava.