Cele mai citite
 


Călăraşi: 'Sănătate fără frontiere', proiect transfrontalier câştigat de CJAS
miercuri, 15 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Călăraşi a câştigat un proiectul transfrontalier intitulat 'Sănătate fără frontiere', a anunţat marţi într-o conferinţă de presă preşedintele CJAS Călăraşi, Marian Dinulescu.
Potrivit acestuia, proiectul în valoare totală de 1.467.998 euro, cu o durată de implementare de 18 luni, are ca obiective principale: crearea unui sistem de răspuns pentru epidemii şi alte ameninţări la adresa sănătăţii publice; creşterea capacităţii, pentru instituţiile de resort, de a prognoza apariţia şi extinderea epidemiilor şi a celorlalte ameninţări pentru populaţie şi mediu prin implementarea unui sistem GIS; conştientizarea populaţiei din zonă cu privire la calitatea mediului înconjurător.
Grupurile ţintă sunt locuitorii regiunii transfrontaliere (Călăraşi - Silistra), atât persoane asigurate, cât şi neasigurate medical (care au acces la partea publică a bazei de date), dar şi funcţionarii instituţiilor partenere - CJAS Călăraşi şi Administraţia Regională Silistra (Bulgaria).
Lansarea oficială a proiectului se va realiza în cursul săptămânii viitoare la sediul CJAS Călăraşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Satu Mare: CJAS a reuşit în 2013 achitarea mai multor restanţe din anii anteriori Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Satu Mare încheie anul 2013 cu un buget cu 20% mai mare decât cel din anul anterior, reuşind să deconteze multe restanţe şi din anii anteriori.
Bistriţa-Năsăud: Mai puţin de 15% dintre medicii stomatologi din judeţ au contract cu Casa de Asigurări Mai puţin de 15% dintre medicii stomatologi de la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud au încheiat contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), pentru ca pacienţii să poată beneficia de gratuităţi sau reduceri la costul intervenţiilor, potrivit informaţiilor furnizate vineri, într-o conferinţă...
Timiş: 47 de persoane au refuzat să primească cardul de sănătate, aproape 70.000 au fost deja activate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că în judeţ, cardurile de sănătate au ajuns la un număr de 462.538 de asiguraţi prin intermediul poştei, iar 68.375 de carduri au fost deja activate. Totodată, 47 de persoane au refuzat să-l primească din...
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Suceava: PSD acuză managementul defectuos de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava reprezintă 'un model de rele practici' la nivel naţional, în condiţiile în care a înregistrat, potrivit Curţii de Conturi, un deficit de 2,6 milioane de lei anul trecut, a acuzat vineri, într-o conferinţă de presă, liderul judeţean al PSD Suceava...