Cele mai citite
 


Senatorii PSD+PC au depus la Biroul Permanent al Senatului moţiunea simplă pe Sănătate
miercuri, 15 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grupul parlamentar PSD+PC din Senat a depus, marţi, la Biroul Permanent al forului legislativ superior moţiunea simplă - 'Sănătatea între umilinţa oamenilor şi neputinţa Ministerului Sănătăţii', a anunţat, de la tribuna plenului Senatului, senator PSD, Alexandru Cordoş.
Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a precizat că moţiunea simplă pe tema Sănătăţii va fi dezbătută cel mai probabil luni, 20 septembrie, în plenului forului legislativ superior.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Senatorii au decis revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului (sinteză) Plenul Senatului a constatat, miercuri, într-o şedinţă care a durat câteva minute, încetarea de drept a statutului de membru al Biroului permanent şi preşedinte al acestui for legislativ al lui Mircea Geoană, democrat-liberalul Petru Filip preluând interimar şefia Senatului până la votarea de către plen...
Mircea Geoană: Sunt convins că noul Guvern va înţelege că este un ceas al adevărului în sănătatea din România Craiova, 7 iun /Agerpres/ - Preşedintele Comisiei pentru Politică Externă din Senat, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Dăbuleni, unde a participat la inaugurarea spitalului din localitate, că este convins că noul guvern şi noul prim-ministru vor înţelege că este un 'ceas al adevărului' pentru domeniul...
Ion Rotaru: Trecerea CNAS sub auspiciile Ministerului Sănătăţii este o încălcare gravă a statutului Casei Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, Ion Rotaru, a declarat vineri, la Brăila, într-o conferinţă de presă, că trecerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) în subordinea Ministerului Sănătăţii este o încălcare gravă a statutului acestei instituţii.
Ion Rotaru (PSD): Criteriile de internare în spital sunt o dovadă că MS şi CNAS nu conlucrează Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, Ion Rotaru, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că noile criterii de internare în spital propuse de CNAS sunt o dovadă a faptului că Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate nu conlucrează.
Galaţi: PSD consideră haotică iniţiativa Ministerului Sănătăţii de comasare a unor spitale Preşedintele PSD Galaţi, deputatul Dan Nica, şi fostul secretar de stat în ministerul Sănătăţii, dr. Aurel Nechita, au criticat, joi, într-o conferinţă de presă, iniţiativa Ministerului Sănătăţii de comasare a unor spitale, despre care au spus că este una haotică pentru că nu se ţine cont de niciun criteriu...
Moţiunea pe Sănătate, respinsă de Senat Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Moţiunea simplă 'Sănătatea - între umilinţa oamenilor şi incompetenţa Ministerului Sănătăţii', iniţiată de senatorii PSD şi PC, a fost, luni, respinsă cu 61 de voturi 'împotrivă', 53 'pentru' şi 3 'abţineri'.