Cele mai citite
 


Sânii cresc cu fiecare generaţie, din cauze legate de ecologie şi pubertatea timpurie
miercuri, 15 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Endocrinologie
 

Sânii femeilor sunt mai mari cu fiecare generaţie. În ultimii 50 de ani, dimensiunea medie a cupei sutienului s-a mărit de la B la DD. Experţi în domeniul sănătăţii feminine consideră drept cauze deterioarea condiţiilor ecologice, consumul de preparate hormonale, pubertatea timpurie, precum şi alţi factori externi, relatează marţi portalul medical rusesc Medikforum.ru.

În schimb, producătorii de lenjerie intimă au o opinie contrară şi susţin că de cele mai multe ori femeile îşi cumpără acest obiect vestimentar cu un număr mai mare, deoarece nu ştiu cu exactitate ce număr poartă. Dar şi ei trebuie să admită că, în ultimii ani, a crescut semnificativ numărul femeilor subţiri, dar cu sânii foarte mari.

Creatorii de sutiene constată sâni foarte mari şi la multe tinere adolescente.

Dr.Susan Davies, profesor la Monash University, susţine că acest lucru se observă mai cu seamă în ţările cu un mod de viaţă occidental. Iar în China s-au observat chiar anomalii asociate cu mărimea sânilor. Unor fetiţe-sugari a început să le crească sânii după ce au consumat o formulă de lapte praf. În ecuaţie nu intră implanturile care schimbă artificial mărimea sânilor.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Lapte praf gratuit pentru bebeluşii sectorului 2 Primăria Sectorului 2 a distribuit de la începutul anului lapte praf gratuit pentru 187 de copii nou-născuţi, oferind în total 935 de cutii, informează instituţia într-un comunicat remis joi.
Brăila: Stocul de lapte praf pentru sugari a fost epuizat, iar necesarul este de opt tone Stocul de lapte praf pentru sugari a fost epuizat în judeţul Brăila, iar necesarul pentru anul acesta este de opt tone, a declarat directorul DSP Brăila, dr. Gabriel Ciochină, în şedinţa Comisiei de Dialog Social a Prefecturii.
Botoşani: Lapte praf gratuit doar pentru cazurile urgente Autorităţile sanitare din Botoşani vor elibera lapte praf pentru sugari doar în cazul urgenţelor, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Lidia Onofrei.
Gorj: Stocul de lapte praf destinat bebeluşilor a fost epuizat Târgu-Jiu, 8 mar/Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a epuizat stocul de lapte praf destinat nou-născuţilor din judeţ, reprezentanţii instituţiei declarând că vor relua procedura de achiziţie a produsului după ce Ministerul Sănătăţii va aloca banii necesari.
DSP Suceava, fără lapte praf pentru sugari Suceava, 21 aprilie /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a rămas fără lapte praf pentru sugari, iar stocurile nu pot fi completate deoarece Ministerul Sănătăţii nu a transmis încă fila de buget pentru programele de sănătate din acest an, în care intră şi cel pentru laptele gratuit...
Brăila: Aproximativ 60 mii lei pentru lapte praf destinat copiilor care nu beneficiază de lapte matern Aproximativ 60 mii lei sunt alocaţi, anul acesta, judeţului Brăila, pentru lapte praf destinat copiilor care nu beneficiază de lapte matern, potrivit informaţiilor furnizate luni de Direcţia de Sănătate Publică Brăila.