Cele mai citite
 


Ministrul Sănătăţii a dispus efectuarea urgentă a unui control la Spitalul Judeţean Brăila
miercuri, 15 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a dispus efectuarea de urgenţă a unui control la Spitalul Judeţean Brăila, informează un comunicat de presă transmis marţi AGERPRES.
Corpul de Control al ministrului Sănătăţii se va deplasa miercuri, 15 septembrie, la spitalul brăilean pentru a verifica situaţia financiară, organizarea administrativă, precum şi alte elemente care ar fi putut duce la situaţia de conflict creată în această după amiază între angajaţi şi managementul spitalului, mai menţionează sursa citată.
Câteva sute de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au protestat marţi după amiază în curtea unităţii, nemulţumiţi că le-au fost reduse salariile, ei cerând demisia managerului Rodica Sin. Protestarii au spart geamuri ale instituţiei şi au încercat să intre cu forţa în biroul managerului, forţele de ordine prezente la faţa locului făcând uz de gaze lacrimogene.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ioana Muntean: Guvernul aşteaptă raportul Corpului de control în cazul Spitalului de Urgenţă din Brăila Guvernul aşteaptă concluziile raportului pe care Corpul de control al ministerului Sănătăţii îl vor întocmi în cazul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, unde angajaţii se află în cea de-a doua zi de protest spontan.
Brăila: A doua zi de protest spontan la Spitalului Judeţean de Urgenţă Câteva sute de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila s-au strâns miercuri dimineaţă în curtea unităţii, unde au declanşat un protest spontan, acesta fiind a doua zi când salariaţii se manifestă împotriva tăierii sporurilor, măsură care duce la reduceri salariale cu până la 70%.
Brăila: Angajaţii Spitalului Judeţean aşteaptă salariul pe card până la ora 12,00 Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila aşteaptă, până la ora 12,00, să le intre pe card-uri banii pentru salariu, promişi miercuri seară de managerul instituţiei, Rodica Sin, fiind hotărâţi să continue protestul, pentru a treia zi consecutiv, dacă aceştia nu le vor fi viraţi în conturi.
MS recomandă concedierea medicilor în cazul copilului decedat la spitalul din Slatina Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a aprobat propunerea de sesizare a Comisiei de disciplină a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina cu privire la încălcarea atribuţiilor din fişa postului de către medicul ortoped de gardă şi şeful secţiei de chirurgie şi ortopedie infantilă, cu recomandarea desfacerii...
Ministrul Sănătăţii: Pot lua Brăila ca exemplu în întocmirea strategiei naţionale pentru dezvoltarea sistemului de sănătate Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a declarat joi, la Brăila, după ce a vizitat mai multe spitale din judeţ, că Brăila poate fi luată ca exemplu în întocmirea strategiei naţionale pentru dezvoltarea sistemului de sănătate şi prevede că în următorii doi-trei ani va deveni un centru medical de referinţă...
Brăila: Corpul de control al ministrului Sănătăţii a sosit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Membri ai Corpului de control al ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, au sosit miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila unde câteva sute de angajaţi se află în cea de-a doua zi de protest spontan.