Cele mai citite
 


Gorj: Două cabinete medicale pentru pensionari, închise din lipsa medicilor
vineri, 17 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două cabinete medicale, aparţinând Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Gorj nu pot deservi pensionarii bolnavi care nu îşi permit o consultaţie în spital sau în cabinetele particulare din cauza faptului că nu există medici care să lucreze în cadrul acestora, a declarat joi, pentru AGERPRES, contabilul şef al instituţiei, Iulia Cioplea.
Potrivit sursei citate, cu toate că cele două cabinete medicale au fost renovate şi dotate cu aparatură la standarde europene, lucrările fiind finalizate la sfârşitul lunii iunie, până în prezent, niciun medic nu a acceptat să lucreze aici.
'Amenajarea, renovarea şi modernizarea celor două cabinete, cel de medicină generală şi cel de stomatologie, au costat aproximativ 100.000 lei. Am încercat să găsim un medic să lucreze aici, dar nu am reuşit până acum. Noi nu putem deschide cabinetul pe numele instituţiei, trebuie ca medicul respectiv să îl deschidă pe numele şi diploma sa. Sunt mulţi pensionari, membri ai Casei de Ajutor Reciproc care ar putea benenficia de aceste servicii medicale la preţuri foarte reduse comparativ cu spitalele sau cabinetele particulare, acesta fiind şi principalul scop pentru care le-am amenajat', a precizat Iulia Cioplea.
Reprezentantul CARP Gorj a adăugat că, în perioada următoare, se va încerca găsirea unei soluţii pentru rezolvarea acestei probleme.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: CARP a deschis un cabinet stomatologic pentru pensionari Cabinetul stomatologic aparţinând Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Gorj a fost deschis, luni, după aproape cinci luni în care a stat închis din cauza lipsei medicilor.
Gorj: Descinderi la cabinete medicale din Târgu-Jiu; mai mulţi medici sunt audiaţi Jandarmii de la Brigada Specială de Intervenţie din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române efectuează luni mai multe percheziţii la cabinete medicale din Târgu-Jiu, au declarat surse judiciare.
Peste 400 de cabinete medicale şcolare în Capitală Un număr de 410 cabinete şcolare de medicină generală, aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor din Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), funcţionează, în prezent, la nivelul grădiniţelor, şcolilor şi liceelor bucureştene, a declarat, vineri, primarul general Sorin Oprescu.
Gorj: Deficit de medici şi asistenţi în cabinetele şcolare din judeţ Numărul medicilor şi asistenţilor care activează în cabinetele şcolare de pe raza judeţului Gorj este unul deficitar, având în vedere faptul că în ultimii ani s-a aflat în scădere din cauza pensionărilor cadrelor medicale, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate...
Sălaj: Aproape 11 milioane de lei împrumutaţi de pensionari de la CARP Zalău în 2012 Valoarea totală a împrumuturilor acordate vârstnicilor sălăjeni de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalău, în cursul anului 2012, a fost aproape de 11 milioane de lei, reprezentând aproape dublul sumei pe care instituţia menţionată o împrumuta pensionarilor sălăjeni în urmă cu cinci ani...
Cabinete medicale pentru persoanele aflate în dificultate din sectorul 6 al Capitalei Persoanele cu venituri reduse din sectorul şase al Capitalei pot apela, începând de miercuri, la serviciile a două cabinete medicale, unul de stomatologie şi unul de oftalmologie.