Cele mai citite
 


Noi produse pentru susţinerea organismului
vineri, 17 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Diete
 

Organismul are nevoie la diferite vârste de susţinere cu vitamine sau minerale, dr. nutriţionist Luana Şahian declarând joi, în conferinţă de presă, că la fiecare zece ani care trec, rata de metabolism scade cu un procent şi deşi aparent pare puţin, reprezintă foarte mult în fapt.

Medicul a spus că la 20 de ani oamenii au nevoie de îmbunătăţirea funcţiilor cerebrale de pildă, la 30 de ani se acumulează stres şi este nevoie de coenzima Q10, de magneziu vitamina C şi E pentru energie, la 40 de ani oamenii încep să se confrunte pe lângă stres cu un tranzit mai lent, apar primele semne ale osteoporozei şi este nevoie de calciu şi vitamina D3 pentru fixarea lui, peste 40 de ani riscul de osteoporoză creşte, şi este nevoie pe lângă calciu şi D3, de coenzima Q10, vitamina E şi complexul de vitamine B care contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire.
Dr.Luana Şahian subliniază că în prezent oamenii stau foarte mult la serviciu, sunt stresaţi şi asta poate duce la carenţe de vitamine şi minerale. De aceea trebuie consultat medicul pentru a vedea de ce dezechilibre suferă organismul pentru a le completa.
Medicul spune că trebuie şi multă mişcare, o dietă sănătoasă şi relaxare pentru a nu ne îmbolnăvi.
Eurovita a lansat joi o nouă gamă de produse special concepute pentru a răspunde nevoilor din fiecare zi.
Noua gamă include nouă produse cu un conţinut echilibrat de vitamine, minerale şi ingrediente naturale. Este vorba de suplimente pentru susţinerea capacităţii de efort fizic şi intelectual a organismului, respectiv un complex optim de vitamine şi minerale cu Ginkgo şi Luteină,cu eliberare prelungită care ajută să ai mai multă vitalitate şi energie.
De asemenea, în gamă este inclus şi suplimentul alimentar Eurovita Osteo Vitactiv cu calciu şi vitamina D3 în concentraţii diferite pentru a răspunde nevoilor diferite ale organismului. Acesta ajută la creşterea densităţii osoase şi menţinerea mobilităţii, testele clinice demonstrând că poate reduce cu până la 29% riscul fracturilor de şold cauzate de scăderea densităţii osoase.
Complexul Eurovita Magneziu 400 Plus Vitaminele C şi E Efervescent este recomandat pentru a sprijini buna funcţionare a celulelor nervoase şi a sistemului muscular, având o o acţiune anti-stres în momentele de suprasolicitare fizică şi psihică.
Pentru menţinerea şi întărirea vitalităţii intelectuale, stimularea şi formarea de globule roşii şi în acest mod aprovizionarea cu sânge oxigenat a creierului şi a întregului organism, a fost lansat un produs pe bază de Ginkgo şi minerale cu Ginkgo şi Luteină, pentru mai multă vitalitate şi energie.
Alte produse sunt pentru memorie, buna funcţionare a sistemului nervos, pentru probleme legate de nivelul colesterolului şi al trigliceridelor, vitalitatea intelectuală, pentru încetinirea procesului de îmbătrânire la nivel celular şi stimularea sistemului imunitar.
Ambalajele în care se află produsele sunt noi şi au inscripţionte mai multe informaţii la vedere, pe cutie.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alimentatia si osteoporoza Sistemul osos are nevoie de o dieta echilibrata, care sa contina atat macronutrienti (energie, proteine, grasimi si zaharuri),cat si micronutrienti (vitamine, minerale), necesari pentru dezvoltarea normala si refacere.
Vitaminele - surse naturale, carente si excese Vitaminele sunt compusi chimici absolut necesari organismului pentru o crestere sanatoasa si un metabolism corect. Corpul omenesc are nevoie de vitamine pentru a crea enzime si hormoni – substante elementare pentru multiplele reactii chimice ce au loc in fiecare moment pentru a asigura supravietuirea...
Resveravit – protectie antioxidanta pentru sanatatea si frumusetea ta! Inca putin si vara isi va intra pe deplin in drepturi! Profita de timpul ramas si revitalizeaza-ti sanatatea cu ajutorul antioxidantilor, ce te vor ajuta sa intampini sezonul estival cu un plus de energie si frumusete ce vine din interior!
Vitamina B12 (cobalamina, cianocobalamina) Actiune Supranumita si vitamina rosie, vitamina B12 este o vitamina hidrosolubila din complexul B, singura care contine si oligoelemente. Este foarte importanta in sinteza globulelor rosii de catre maduva spinarii, aici avand actiune sinergistica cu vitamina B9 (acidul folic). Ca si alte vitamine din...
OPINIA NUTRIŢIONISTULUI: Nutrienţi esenţiali pentru fumători Este cunoscut faptul că tutunul conţine peste o mie de compuşi chimici, iar fumul rezultat din arderea ţigaretelor conţine peste 4.000 de compuşi, dintre care 60 sunt cancerigeni, susţine nutriţionistul Lygia Alexandrescu, ea subliniind că un element esenţial în dieta fumătorului trebuie să fie antioxidanţii...
Regimul alimentar recomandat la varsta a treia Pacientul varstnic are nevoie de un aport caloric mai scăzut fata de pacientul adult şi diferit dacă este sedentar sau activ şi în funcţie de sex (motivat de scaderea metabolismului bazal progresiv cu inaintarea in varsta). Sedentar: 1800-2100 Kcal pentru bărbaţi şi 1600-1800 Kcal pentru femei; Activ...