Cele mai citite
 


Brăila: Fişe de sugestii şi reclamaţii, dar şi telefon verde, la Spitalul Judeţean
sâmbătă, 18 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni brăileni vor să introducă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila fişe de sugestii şi reclamaţii şi telefon verde, pentru ca pacienţii să îşi poată exprima nemulţumirile vizavi de modul în care sunt trataţi în această instituţie.
Consilierul PNL Vasile Datcu a declarat, în ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, că până acum s-a vorbit foarte mult despre interesele angajaţilor Spitalului Judeţean Brăila, dar foarte puţin despre drepturile pacienţilor internaţi aici şi că este momentul să se facă ceva în acest sens.

''Propun să se constituie o echipă de două persoane, care să consulte chiar pacienţii, ca ei să aibă astfel posibilitatea să spună cât e de bine şi cât e de prost ceea ce se întâmplă în Spitalul Judeţean. Noi suntem reprezentanţii nu doar ai sindicatului, nu doar ai celor din spital, ci şi ai celor trataţi acolo, prin urmare trebuie să-şi spună şi ei cuvântul'', a declarat Datcu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a apreciat propunerea lui Vasile Datcu şi a precizat că există două variante prin care se poate afla părerea pacienţilor, întocmirea unor fişe de sugestii şi reclamaţii şi deschiderea unei linii de Telefon verde.

''Eu propun să facem o fişă, un chestionar, la fiecare pacient, care să stea în spatele fişei de consultaţii şi care să fie introdusă în sistem şi, ca măsură complementară, să deschidem o linie verde, legată numai de spitale, unde omul să poată să îşi spună păsul'', a declarat Stancu.

Preşedintele CJ a mai spus că, odată luată această măsură, în contractul de management va fi introdusă clauza ca, în condiţiile în care reclamaţiile se adeveresc, managerul să fie sancţionat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Preşedintele CJ vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat public că vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, motiv pentru care a început tratativele cu mai multe spitale din Bucureşti.
Brăila: Secţie de balneofizioterapie de un milion de euro la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va avea o secţie de balneofizioterapie în valoare de un milion de euro, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Cabinet de alergologie, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un cabinet de alergologie a fost deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a anunţat directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Gabriel Ciochină.
Brăila: Un bebeluş cu o malfomaţie congenitală la inimă, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD Un bebeluş născut în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu o malfomaţie congenitală la inimă şi care avea nevoie urgentă de operaţie a fost transportat duminică, la Cluj, cu un elicopter SMURD.