Cele mai citite
 


Clinica de pediatrie a Spitalului Fundeni beneficiază de un ecograf performant
sâmbătă, 18 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pacienţii Clinicii de pediatrie a Spitalului Fundeni beneficiază, de vineri, de un ecograf performant, în valoare de aproximativ 40.000 euro.
'În cadrul acestei secţii sunt trataţi anual peste 5.000 de copii, diagnosticaţi cu afecţiuni grave. Pentru a interveni prompt, medicii au nevoie de o logistică adecvată. Prin dotarea Secţiei de pediatrie din cadrul Institutului Clinic Fundeni cu un aparat ecograf performant, dorim să venim în sprijinul medicilor care luptă zi de zi pentru viaţa copiilor internaţi aici. Sperăm ca acest echipament să ajute la depistarea şi prevenirea complicaţiilor produse de aceste boli, crescând astfel şansele de însănătoşire pentru aceşti copii', afirmă, într-un comunicat transmis presei, Maria Culescu, preşedintele Asociaţiei M.A.M.E. (Mama, Alinare, Mângâiere, Emoţie).

Şeful Clinicii de pediatrie, prof. dr. Constantin Virgiliu Arion, a precizat că 'achiziţionarea acestui aparat medical se impunea cu necesitate, deoarece un aparat similar mai există în cadrul spitalului, dar are o vechime de peste 30 de ani şi nu mai este funcţional'.

Ecograful este achiziţionat de Asociaţia M.A.M.E. de la producătorul GE Healthcare, prin reprezentantul autorizat MEDIST Imaging & Point of Care, cu ajutorul tuturor celor care au oferit sprijin material în beneficiul campaniei 'Atinge o Stea'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asociaţia "Aripi spre viaţă" a finalizat cu succes proiectul 'Inimi Mari Pentru Zâmbetele Celor Mici' Asociaţia "Aripi spre viaţă" a finalizat cu succes proiectul "Inimi mari pentru zâmbetele celor mici", implementat în Clinica de pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, proiect care aduce îmbunătăţeşte semnificativ condiţiile de tratare a copiilor şi tinerilor internaţi în acest institut.
Comemorare a medicului pediatru Ion Ivan la Institutul Fundeni La Clinica de Pediatrie de la Institutul Clinic Fundeni a fost dezvelită vineri o placă în memoria medicului Ion Ivan, la şapte ani de la moartea acestuia.
Acţiune umanitară pentru copiii internaţi la Spitalul Fundeni Asociaţia 'Comunitatea Mea' a venit, marţi, la Institutul Clinic Fundeni la Clinica de Pediatrie şi Transplant Medular cu daruri pentru copiii aflaţi în spital.
Comemorare a medicului Ion Ivan la Institutul Fundeni Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor îl va comemora, vineri, pe medicul pediatru Ion Ivan, la Clinica de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni.
Campanie pentru achiziţionarea unui ecograf O campanie de strângere de fonduri pentru achiziţionarea unui ecograf necesar Departamentului de Pediatrie al Institutului Clinic Fundeni a fost iniţiată de Asociaţia M.A.M.E.
Pachete promotionale PEDIATRIE la clinica Medcenter Berceni din Bucuresti Medcenter are grijă de sănătatea celor mici! Alege pachetul pediatric potrivit pentru copilul tău!