Cele mai citite
 


Buzău: Focar de hepatită la o şcoală şi două grădiniţe
sâmbătă, 18 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Opt copii dintre care şase elevi şi doi preşcolari de la Şcoala 14 şi grădiniţele 11 şi 12 din Buzău au fost depistaţi cu hepatita A.
Venera Acsinte, directorul DSP Buzău, a declarat pentru Agerpres că 'debutul focarului a fost pe data de 15 septembrie, a.c., elevii au fost izolaţi la domiciliu, se va face dezinfecţia generală, iar contacţii vor fi verificaţi serologic şi vor fi vaccinaţi'.
Deşi cele trei unităţi şcolare au împreună aproape 800 de elevi şi preşcolari, conducerea DSP Buzău a decis să nu se suspende cursurile şi nici să se instituie starea de carantină.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: La Râmnicu Sărat, focarul de hepatită A se extinde Alţi 10 elevi din cartierul Zidari din municipiul Râmnicu Sărat au fost internaţi la Secţia de boli contagioase a spitalului din localitate.
Buzău: Focar de hepatită A în localitatea Râmnicelu Mai mulţi copii cu vârste între 2 şi 9 ani din localitatea buzoiană Râmnicelu au fost spitalizaţi cu diagnosticul hepatita acută cu virus A.
Buzău: Al doilea focar de hepatită epidemică identificat la Râmnicu Sărat Buzău, 21 sep /Agerpres/ - Aproape 20 de persoane din municipiul Râmnicu Sărat au fost depistate cu virusul hepatic A, informează marţi un comunicat de presă al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Buzău.
Focar de hepatita A, la o şcoală din municipiul Buzău Nouă elevi de la Şcoala nr. 6 din Buzău au fost diagnosticaţi cu hepatită de tip A şi au fost internaţi la secţia de boli contagioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă.
Buzău: 14 cazuri de hepatită A la două şcoli Alţi cinci elevi, dintre care patru de la Şcoala nr. 6 şi un altul de la Şcoala nr. 7 din Buzău, au fost diagnosticaţi cu hepatită virală de tip A, numărul total al bolnavilor la cele două şcoli ajungând astfel la 14.
Buzău: Anchetă la o şcoală cu focar de hepatită Inspectoratul şcolar judeţean Buzău a demarat vineri o anchetă la Şcoala nr.3 din Râmnicu Sărat după ce părinţii au refuzat să-şi mai trimită copiii la cursuri din cauza focarului de hepatită virală A.