Cele mai citite
 


Mircea Geoană: Puteţi să contaţi pe prezenţa mea publică şi pe comentariile mele publice
sâmbătă, 18 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Braşov, că trebuie să recunoască că în ultima perioadă a fost destul de ocupat cu repornirea sesiunii parlamentare de toamnă şi de aceea nu a mai fost în oraşul de la poalele Tâmpei.
'Este şi jobul meu principal. Este o funcţie care consumă timp şi energie, dar puteţi să contaţi pe prezenţa mea publică şi pe comentariile mele publice. Atunci când sunt confortabil cu direcţia generală a partidului şi cu poziţionarea partidului, atunci evident comentariile mele vor fi în principal constructive. Când voi constata, cum este dreptul fiecărui membru de partid, că există elemente care pot fi corectate, cred că trebui cu toţii, ca buni colegi, să încercăm să le corectăm', a precizat Mircea Geoană.
El a adăugat că în prezent este convins că efortul opoziţiei este acela de a dărâma Guvernul Boc în această toamnă cu o moţiune de cenzură şi încercarea de a planifica prin eventuale alegeri anticipate, 'pentru că nu putem să prognozăm toţi paşii care se întâmplă', opţiunea electoratului pentru un ciclu politic integral.
Preşedintele Senatului a participat vineri la Braşov la o întâlnire regională la care au fost prezenţi reprezentaţi din domeniul sănătăţii din judeţele Alba, Dâmboviţa, Prahova, Argeş, Sibiu, Cluj, Teleorman, Braşov şi municipiul Bucureşti privind dezbaterea proiectului programului de guvernare al PSD în domeniul sănătăţii.
PSD consideră că sistemul sanitar românesc a fost aruncat în haos printr-o descentralizare fără orizont.
Programul de guvernare al PSD în domeniul sănătăţii are ca obiectiv prioritar accesul echitabil şi neîngrădit la servicii de sănătate de calitate pentru toţi cetăţenii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
ANOFM: Peste 7.600 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 17 - 23 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.619 locuri de muncă vacante pentru perioada 17 - 23 februarie, cu 239 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Peste 7.300 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 10 - 16 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.380 locuri de muncă vacante pentru perioada 10 - 16 februarie, cu 1.211 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Peste 7.700 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 24 februarie - 1 martie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.767 locuri de muncă vacante pentru perioada 24 februarie - 1 martie, cu 148 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...