Cele mai citite
 


Bruce LIPTON cartea Evolutie Spontana a aparut
duminică, 19 septembrie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Carti
 

Editura For You a publicat în Limba Română a 2-a Carte a Dr. Bruce LIPTON Evoluție Spontană în 2 volume.

Cartea poate fi comandată OnLine pe Situl editurii For You la prețul de 38 Lei.

Aveți mai jos invitația la Conferința susținută de Dr. Bruce LIPTON pe 29 Septembrie 2010, la Casa Studenților din București și prezentarea acestei cărți făcută de doamna Monica VIȘAN.

 

Evoluție Spontană

Dr. Bruce LIPTON și Steve BHAERMAN

Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ  Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 laCasa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91

 

Dr. Bruce LIPTON, specialist în Biologie Celulară și unul dintre fondatorii conceptului de epigenetică, prezintă mecanismele la nivel celular are stresului interpretat generat de atitudinea, concepțiile și credințele noastre, în cadru a 2 conferințe de pe internet (subtitrate în românește) și în lucrarea domniei sale Biologia Credinței, tradusă și publicată de către editura For You.

 Astfel Dr. Bruce LIPTON explică cum atitudinile și concepțiile noastre despre ceeace se întămplă pot modifica starea de sănătate la nivel celular și chiar codul genetic prin activarea sau dezactivarea anumitor gene. 

 

Cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real Reiki®, sunt dedicate optimizării atitudinii și concepțiilor noastre despre evenimentele trecute, prezente și despre îngrijorările noastre față anumite riscuri ale proiectelor sau evenimentelor din viitor.

 

Cartea Evoluție Spontană a apărut la editura For Yoy și poate fi comandată OnLine la prețul de 38 Lei.

 

Iată prezentarea cărții făcută de doamna Monica VIȘAN:

 


Dragii mei, iată o carte noua, scrisa de Bruce Lipton, autorul cărții Biologia credinței. Cartea se numește EVOLUȚIE SPONTANĂ, cu subtitlu: Viitorul nostru pozitiv și un mod de a ajunge la el, din punctul în care ne aflăm.


Iată ce spun despre ea, cîțiva autori recunoscuți:


„Evoluție Spontana este planul de viata pe care l am așteptat cu toții! Printr o combinație perfecta de umor spiritual si dovezi stiintifice solide, Bruce Lipton si Steve Bhaerman arunca o lumina holistica noua asupra apariției unei noi civilizații.


Gregg Braden, autorul best seller urilor Matricea Divina si Pășind intre lumi.


 


„Implicațiile acestei cărți convingătoare au potențialul de a schimba lumea.”


Deepak Chopra, autorul cărții Cartea secretelor


 


„Aceasta carte profunda si plina de ințelepciune este un antidot puternic pentru orice persoana pesimista sau îngrijorată de viitorul nostru si de provocările cu care va trebui să ne confruntam ca specie.”


Larry Dossey, M.D., autorul cărții Puterea premonițiilor


 


„Cartea Evoluție Spontana este o carte ce deține potențialul de a schimba lumea si care oferă o perspectiva optimista asupra destinului omenirii. Este o carte ce se bazează pe ultimele descoperiri ale științei si care ne îndreaptă in direcția strategilor politice funcționale, a economiilor favorabile vieții si a responsabilității individuale, in contextul unei comunități interdependente.”


Thom Hartmann, autor al cărții Ultimele ceasuri ale luminii străvechi a Soarelui


 


„Evoluție Spontana este o carte minunata, un mesaj esențial si, mai presus de toate, o lucrare ce întruchipează Evolutia Cauzala. Dacă îi înțelegem si îi incorporam revelația plina de ințelepciune despre cum lucrează natura, putem crea viitorul pe care îl dorim. Viitorul născut din aceasta Poveste cu totul inedita este atît de atrăgător, încît cred ca ne va încuraja să ne îndeplinim dorințele de suflet, pentru a avea ACUM mai multa iubire, mai multa vitalitate si mai multa creativitate.”


Barbara Marx Hubbard, fondatoarea Fundației pentru o Evoluție Conștienta


 


„Evoluție Spontana este o sinteza extraordinara de noțiuni din știință, teoria evoluționistă si conștiința spirituală – o sinteza care oferă o explicație unica a situației globale si despre cum am putea acționa pentru a reface lumea. Ea ne arata cum putem evita distrugerea acestei planete, recunoscînd ca atît noi, ca individualități, cat si sistemele economice/politice globale, in care operam, trebuie să evoluam rapid pentru a supraviețui.”


l Michael Lerner, editor al Tikkun


 


Fragment din Evoluția spontană:


Aceasta este o poveste de dragoste. O poveste de dragoste pentru întregul Univers: tu, eu si orice organism viu.


Actul I a început cu miliarde de ani in urma, cînd o unda de lumina de la Soare a intrat in coliziune cu o particula de materie. Acea scînteie de iubire intre Tatăl Soare si Mama Pămînt a dat naștere unui copil – acest sferoid albastru verde. Acest copil precoce, numit viata, a făcut din Pămînt locul lui de joaca, multiplicîndu se într o mulțime nesfîrșită de forme minunate. Unele dintre aceste forme mai exista si astăzi, dar multe au dispărut si nu vor fi cunoscute niciodată.


Cortina s a ridicat pentru Actul al II lea al acestei povesti de iubire, acum aproximativ 700 milioane ani in urma, cînd anumite organisme unicelulare au hotărît ca s au saturat de viata de unu singur. Dîndu și seama ca nu pot trai singure, si au spus unul celuilalt (in limbajul originar in care vorbesc celulele): „Draga, am nevoie de iubirea ta”. Și astfel, a fost creat organismul pluricelular.


Actul al III lea a început cu peste un milion de ani in urma, cînd organismele pluricelulare au evoluat, pregătind apariția pe scena a primilor oameni conștienți de sine. Avînd conștienta, viata a putut sa se observe pe sine, să reflecteze si să si creeze propriul viitor. Viata putea simți si aprecia iubirea si bucuria. Viata putea chiar să rada de ea însăși si, într un final, să ajungă să scrie cărți ca cea pe care o țineți acum în mîini.


Actul al IV lea urmărește evoluția grupurilor de oameni care si au unit forțele si au împărțit globul in state naționale. In prezent, ne aflam aproape de momentele de încheiere ale acestui act, întrebîndu ne dacă piesa de teatru se termina aici, ca o tragedie greaca ce are mereu un final nefericit. Dacă privim lumea noastră haotica – in care domnesc defectele omenești si crizele de mediu – s ar părea ca ne îndreptăm spre o distrugere inevitabila. Din fericire pentru noi, grecii aveau si un alt gen de piese de teatru, in cinci acte; acestea erau comediile pline de umor, bucurie, veselie si dragoste.


Evoluția spontana este o povestire despre modul in care putem naviga, in siguranță, pe drumul dintre actul al IV lea si actul al V lea. Vestea buna este ca biologia si evoluția sunt de partea noastră.


In toate organismele vii exista o dorința inerenta de a supraviețui, cunoscuta de știința drept imperativ biologic. Contrar celor afirmate de religia si știința convenționala, evoluția nu este nici întîmplatoare, nici predeterminata, ci mai degrabă un dans inteligent intre organism si mediu. Atunci cand condițiile sunt întrunite – fie prin criza, fie printr un prilej propice – se întîmplă ceva neașteptat, pentru ca biosfera să fie adusa într un nou stadiu de echilibru, la un nivel superior de coerenta.


Deși deseori consideram exemplele de remise spontana ca fiind vindecări miraculoase, care au loc din mila lui Dumnezeu, dacă le cercetam mai profund, observam altceva. Cel mai adesea, persoanele care trec prin acest proces participa in mod activ la propria vindecare, creînd fie la nivel conștient, fie la nivel inconștient, o schimbare esențială in credințele si comportamentul lor.


Deci in asta consta si vestea buna si cea rea. Povestea vieții omului de pe Pămînt încă nu a fost hotărîtă. Dacă este să urmeze un al V lea Act, acest lucru va depinde de disponibilitatea oamenilor de a schimba unele credințe individuale si colective – si de a face asta in timp util.


De milenii, învățătorii noștri spirituali ne îndreaptă pașii în direcția iubirii. Noile concluzii ale științei confirma aceasta ințelepciune străveche. Absolut toți suntem niște celule din trupul unui uriaș super organism aflat in evoluție, pe care il numim omenire. Datorita faptului ca oamenii au liber arbitru, noi putem alege dacă ne ridicam la acest nou nivel – sau, la fel ca dinozaurii, dispărem ca specie.


Toate religiile care s au dezvoltat din leagănul civilizației, Cornul Abundentei care este Irakul de azi – si care, in mod ironic, este acum in pericol să devina cimitirul civilizației – conțin noțiunea de mîntuire cu ajutorul unui salvator. In acest sens, venirea lui Mesia in Actul al V lea va transforma piesa vieții, într o comedie.


Toate comediile bune conțin un aspect hazliu, astfel încît iată poanta: noi suntem răspunsul la propriile noastre rugăciuni.

Notare
Comentarii

christian louboutin on sale g Yu Although wages were low, despite the poor family, but Ren louboutin shoes Zongyu christian louboutin shoes like the most or his studen

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bruce LIPTON in Bucuresti 29 Septembrie 2010 Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91 Dr. Bruce LIPTON, specialist în Biologie Celulară și unul dintre fondatorii conceptului de epigenetică, prezintă mecanismele...
Biologia Credintei Dr Bruce LIPTON Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91 Detalii în pagina web Bruce LIPTON București 29 Septembrie 2010 2 videoconferințe și o carte a Dr. Bruce LIPTON prezentînd...
Ki-OM-LOGIA in 2012 Anul European al Îmbatrinirii Sanatoase si Active Cursurile pentru Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® și Anul European al îmbătrânirii active (2012) Sunt prezentate soluțiile oferite de cursul nostru pentru prelungirea vieții sănătoase și active conform recomandărilor din documentul Gestionarea impactului îmbătrânirii...
Profetiile Celestine si Tehnica Radianta Concluziile celor 9 Viziuni din filmul (subtitrat în Română) postat și pe Internet în 10 părți: Profețiile de la Celestine și modul în care Instrumentele oferite de cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radinată® - Real Reiki® , pentru realizarea obiectivelor prezentate...
Stresul, Noua Medicină Germană® și Tehnica Radiantă® Dr. Hamer a stabilit cum un Conflict-Şoc Biologic generează o Fază de Îmbolnăvire: Rece, Canceroasă sau Necrotică, iar dacă Conflictul este Rezolvat se trece la o Fază de Vindecare: Caldă prin care Procesele Canceroase sau Necrotice sun Reversate pentru a se Autorepara Ţesuturile afectate în Faza...
Medicina Integrala si Tehnica Radianta® Deosebirea dinte Tratament și Vindecare, Etapele Vindecării și Conceptul de Medicină Integrală al Dr. Eliot Dacher avînd Integrate Instrumentele oferite în cadrul Cursului de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®