Cele mai citite
 


Taximetriştii pichetează marţi sediul Ministerului Sănătăţii
marţi, 21 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi (ADTI) organizează, marţi, un protest în faţa sediului Ministerului Sănătăţii, a anunţat preşedintele ADTI, Viorel Radu.
La protestul care se va desfăşura între orele 12.00 - 14.00 vor participa membri atât ai Asociaţiei, cât şi ai altor organizaţii.

'Indiferenţa ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, în ceea ce priveşte modificarea Legii 95/2006, obligarea la plata retroactivă pe ultimii cinci ani a asigurărilor de sănătate ne obligă să cerem demisia ministrului Sănătăţii', a declarat preşedintele ADTI.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sindicaliştii din Sănătate au încheiat acţiunea de protest din faţa Ministerului Sănătăţii fără să rezolve nimic Sindicaliştii membri ai Federaţiei Sanitas au încheiat acţiunea de pichetare a Ministerului Sănătăţii fără să rezolve nimic.
Angajaţii Institutului ORL din Bucureşti au întrerupt lucrul, în semn de protest faţă de reorganizarea instituţiei Angajaţii Institutului de Fono-Audiologie şi Chirurgie Funcţională O.R.L. 'Prof. Dr. Dorin Hociotă' au întrerupt, luni, activitatea, în semn de protest faţă de decizia Ministerului Sănătăţii de a reorganiza institutul şi de a-l transforma în centru, fără personalitate juridică, pe lângă Spitalul Universitar...
Covasna: Protest în fata Ministerului Sanatatii împotriva mutării Centrului de patologie neuromusculară din Vâlcele Aproximativ 100 de membri ai Sindicatul Sanitas Covasna şi ai Asociaţiei Distroficilor Muscular din România vor picheta marţi sediul Ministerului Sănătăţii, din Bucureşti, în semn de protest faţă de decizia mutării Spitalului de patologie neuromusculară din Vâlcele la Întorsura Buzăului.
Covasna: Sanitas amână acţiunile de protest în urma întâlnirii cu reprezentanţii CNAS şi Ministerului Sănătăţii Conducerea Sindicatului Sanitas Covasna a decis să amâne acţiunile de protest programate pentru săptămâna viitoare, în urma întâlnirii avute joi, la Târgu Secuiesc, cu reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi ai Ministerului Sănătăţii, care au promis că vor rezolva problema ...
Protest la Ministerul Sănătăţii Trei persoane îmbrăcate în halate albe au protestat joi în faţa Ministerului Sănătăţii faţă de situaţia folosirii în spitale a dezinfectanţilor diluaţi.
Protest în faţa MS, MAI şi MMFPS împotriva stopării programelor de schimb de seringi Un grup de activişti vor protesta, luni, în faţa Ministerului Sănătăţii, a Ministerului Afacerilor Interne şi a Ministerului Muncii Familiei şi Protecţiei Sociale împotriva stopării programelor de schimb de seringi.