Cele mai citite
 


Încă trei noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, confirmate de Ministerul Sănătăţii
marţi, 21 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Încă trei cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile au fost confirmate în România, însă nu au mai fost înregistrate decese, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi a rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare Cantacuzino.
Astfel, potrivit unui comunicat de presă transmis luni de Ministerul Sănătăţii, numărul cazurilor de West Nile confirmate se ridică în prezent la cifra de 41, iar numărul de decese la 4.

Cele 3 cazuri confirmate cu infecţia West Nile au fost în municipiul Bucureşti (2 cazuri) şi judeţul Cluj (1 caz).

Situaţia cazurilor de îmbolnăvire cu West Nile, pe judeţe este următoarea: Dolj (1), Alba (2), Buzău (1), Cluj (2), Ialomiţa (4), Galaţi (1), Sibiu (3), Municipiul Bucureşti (9), Teleorman (1), Mureş (3), Constanţa (8), Călăraşi (1), Iaşi (3), Vrancea (1) şi Mehedinţi (1).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: 20 de cazuri confirmate de îmbolnăvire cu virusul West Nile În România sunt confirmate în prezent 20 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, conform datelor furnizate de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Cantacuzino.
MS: 15 persoane infectate cu West Nile, confirmate până în prezent în România Ministerul Sănătăţii a anunţat vineri că, până în prezent, în România au fost confirmate 15 infecţii cu virusul West Nile, conform datelor furnizate de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare...
MS: În România sunt confirmate 25 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile În România sunt confirmate, în prezent, 25 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi a rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare ...
MS: Un nou deces în urma îmbolnăvirii cu West Nile Ministerul Sănătăţii (MS) a informat miercuri că s-a înregistrat un nou deces din cauza virusului West Nile, numărul total al celor care au murit ajungând la patru.
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.