Cele mai citite
 


Fostul general Mihai Chiţac a fost operat de o tumoare la cap, la Spitalul Elias
marţi, 21 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul general Mihai Chiţac a fost operat de o tumoare la cap la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias de o echipă de medici neurochirurgi, a declarat luni pentru AGERPRES, dr. Dana Safte, unul din directorii Spitalului Elias.
Ea a spus că tumoarea a fost mare, iar starea pacientului este stabilă. El va urma un tratament cu citostatice.

Fostul general Mihai Chiţac a fost pus în libertate pe 16 septembrie pentru patru luni, ca urmare a deciziei Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti-Jilava, Daniela Popescu, a precizat săptămâna trecută că în cazul lui Chiţac aceasta constituie a şasea întrerupere a executării pedepsei pe motive medicale.

Potrivit acesteia, din 31 august Chiţac era internat într-un spital din reţeaua Ministerului Sănătăţii în secţia neurochirurgie, pentru o afecţiune neurochirurgicală depistată în timpul spitalizării în Penitenciarul Spital Bucureşti-Jilava.

În octombrie 2008 generalul în rezervă Mihai Chiţac a fost condamnat la 15 ani de închisoare şi degradare militară în dosarul Revoluţiei de la Timişoara, pentru omor deosebit de grav.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fostul general Mihai Chiţac a murit Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Fostul general Mihai Chiţac a murit, luni, acasă, la vârsta de aproape 82 de ani.
Funeraliile fostului general Mihai Chiţac vor avea loc miercuri Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Funeraliile fostului general Mihai Chiţac vor avea loc miercuri, la ora 11, la Cimitirul Militar Ghencea, a declarat pentru AGERPRES fiica acestuia.
Prof. Ioan Florian: Cel mai important instrument al unui neurochirurg este propriul creier (interviu) Profesorul universitar dr. Ioan Ştefan Florian, şeful Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, preşedinte al Asociaţiei Neurochirurgilor din România, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte despre progresele din acest domeniu. Prestigiosul...
Timişoara: Primarul a cerut Casei judeţene de asigurări de sănătate să suplimenteze fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase Primarul Nicolae Robu a solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi Ministerului Sănătăţii să suplimenteze în regim de urgenţă fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, care a cerut sprijin financiar de la primărie, întrucât nu îi mai ajung banii...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Maramureş: Serviciile de urgenţă a spitalelor din Vişeul de Sus şi Borşa, acceptate la finanţare Spitalul de Recuperare Borşa şi Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus vor primi finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, începând cu luna aprilie, pentru realizarea unor Compartimente de primiri Urgenţe (CPU) , precizează un comunicat al Prefecturii Maramureş, remis, joi, AGERPRES.