Cele mai citite
 


Centrul Medical Unirea fuzionează cu Euroclinic
luni, 20 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU), operator de servicii medicale private, a anunţat luni preluarea Euroclinic.
Euroclinic este primul spital privat din România cu servicii medicale de ambulatoriu, livrate în cele trei policlinici din Bucureşti, un spital, un la laborator clinic şi abonamente medicale pentru companii.
Eureko a semnat acordul de vânzare a pachetului de acţiuni Euroclinic Hospital and Medical Center către CMU, iar finalizarea tranzacţiei constituie obiectul aprobării de către autorităţile competente.
Wargha Enayati, directorul general al CMU, a declarat cu acest prilej că 'între CMU şi Euroclinic există o relaţiei de compatibilitate foarte puternică la nivel profesional şi uman. Euroclinic este primul spital privat din România şi a făcut avangardă în gestionarea unor cazuri complexe'.
'Există la Euroclinic o echipă de profesionişti remarcabili şi medici de renume pe care ne bazăm pentru a dezvolta următoarele spitale pe care le avem în planul strategic. Vreau să asigur toţi membri din CUM şi Euroclinic că această fuziune va însemna noi nişe medicale, o dezvoltare fără precedent a activităţii spitaliceşti private. Am un mesaj special pentru pacienţii CMU şi Euroclinic pe care îi asigur că împreună vom avea o deschidere mai mare faţă de nevoile lor medicale, un plus de performanţă în calitatea actului medical şi tehnologia folosită, rămânând până la capăt fideli crezului nostru - 'Servicu cu suflet' '.
CMU şi operatorul de servicii medicale private Euroclinic vor avea la dispoziţie o echipă formată din peste 1.000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele trei spitale şi în cele peste 23 de policlinici.
Sunt 26 de instituţii medicale private, prezente în Bucureşti şi în ţară, care au capacitatea de 150 de paturi, 10 săli de operaţie, naştere şi travaliu şi peste 60 de specialităţi.
Printre cele mai importante sunt chirurgia pelvică, reconstructivă, chirurgia hepatică, neurochirurgia, chirurgia vasculară, chirurgia bariatrică, radiologie şi imagistică medicală, oncologie şi nu numai.
Aproximativ 2.500 de copii vor fi aduşi pe lume în fiecare an în cele două maternităţi, Euroclinic şi Regina Maria, sub îndrumarea echipei de peste 100 de specialişti în obstretică-ginecologie.
Directorul general al Euroclinic, Cătălin Andrew Popa, a declarat că acesta este 'primul spital privat care a îndrăznit să-şi asume rolul de a o lua de la zero pe o piaţă practic fără experienţă anterioară în astfel de servicii'.
'Am ales să ne unim forţele cu CMU mizând pe calitatea sa majoră, reţeaua puternică şi accesibilă de clinici, împreună cu echipa de medici profesionişti. Din toate punctele de vedere această fuziune reprezintă o oportunitate deosebită de extindere a posibilităţilor sistemului privat din România'.
Fuziunea dintre CMU şi Euroclinic va însemna şi o extindere a serviciilor medicale oferite clienţilor Eureko începând cu 2011.
'Pentru Eureko, asigurările de sănătate rămân o parte esenţială în strategia de creştere în România. Prin acest parteneriat, clienţii Eureko vor beneficia de o reţea mai extinsă de furnizări de servicii medicale prin adăugarea reţelei CMU la cea deja existentă de 250 de furnizori', a declarat Frans van der Ent, director Eureko pentru România.
Fuziunea va însemna o reţea de spitale şi de policlinici de coordonare unică, bazată pe o echipă CMU-Euroclinic puternică care va realiza proiecte ambiţioase în perioada următoare. Grupul va funcţiona începând cu 2011. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MedLife a preluat centrul de imagistică medicală Prima Medical din Craiova MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a preluat integral centrul de imagistică medicală, Prima Medical, din Craiova, aceasta fiind cea de-a treia tranzacţie iniţiată de MedLife în 2015, după ce a preluat pachetul majoritar de 55% din grupul de firme SAMA & Ultratest din Oltenia...
Primul spital privat de pediatrie, inaugurat în Bucureşti Primul spital privat de pediatrie a fost inaugurat miercuri în Bucureşti, o unitate medicală ce oferă, pentru prima oară în medicina privată românească, servicii integrate de pediatrie: consultaţii de specialitate în regim de spital şi ambulatoriu, intervenţii chirurgicale, servicii de imagistică şi...
Sanador a inaugurat primul spital privat cu servicii medicale complete din România Operator de top pe piata serviciilor medicale private din Romania, Sanador a deschis primului spital clinic cu servicii medicale complete, inclusiv asistenta medicala de urgenta, dezvoltat în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.
Naştere surpriză la Centrul Medical Unirea O abonată a Centrului Medical Unirea (CMU) - Enescu, din Capitală, însărcinată în 31 de săptămâni, a născut în condiţii spectaculoase.
Centrul Medical Nova Vita a investit două milioane de euro într-un nou centru de imagistică medicală Centrul Medical Nova Vita, cel mai mare spital privat din Transilvania, a investit două milioane de euro într-un nou centru de imagistică medicală, unitatea dotată cu echipamente inovatoare de la GE Healthcare urmând să deservească lunar aproximativ 600 de pacienţi, au anunţat, marţi, reprezentanţi ai...
MedLife a investit în 2015 peste cinci milioane de euro în achiziţionarea unor companii medicale din România Compania de servicii medicale private MedLife a investit în 2015 peste cinci milioane de euro în achiziţionarea unor companii medicale din România, prin şase tranzacţii.