Cele mai citite
 


Traian Igaş (PDL): Ne interesează deblocarea tuturor posturilor de medici şi asistente
luni, 20 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Senatorii PDL vor discuta, luni, cu ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, poziţia faţă de moţiunea simplă iniţiată de PSD, dar şi despre efectele descentralizării şi deblocarea posturilor din sănătate, a declarat, luni, pentru AGERPRES, liderul senatorilor PDL, Traian Igaş.
'Mulţi colegi ridică probleme legate de efectele descentralizării şi necesitatea deblocării posturilor. Pe noi ne interesează deblocarea posturilor de medici şi asistente, toate posturile care ţin de calitatea actului medical', a afirmat Igaş.
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, este aşteptat să participe la şedinţa grupului PDL din Senat, înainte de dezbaterea moţiunii simple 'Sănătatea - între umilinţa oamenilor şi neputinţa Ministerului Sănătăţii'. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii despre moţiunea de la Senat: O autoacuzare a colegilor de la PSD Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Ministrul Cseke Attila a declarat, luni, la dezbaterile din Senat asupra moţiunii simple pe Sănătate, că aceasta ar reprezenta, de fapt, 'o autoacuzare' a social-democraţilor şi s-a arătat dezamăgit de esenţa şi scopurile acestui demers.
Sibiu: Ministrul sănătăţii, nemulţumit de calitatea actului medical Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila a criticat, vineri, la Sibiu, pe foştii miniştri ai Sănătăţii, calitatea actului medical din spitalele din România, care, conform acestuia este mai slabă decât în Germania şi Ungaria, ministrul acuzându-i şi pe mulţi medici de familie că se limitează să consulte pacienţii...
Cseke Attila a prezentat priorităţile Ministerului Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat marţi, când a prezentat priorităţile ministerului, că descentralizarea va reprezenta unul din obiectivele principale ale MS în 2010.
Cseke Attila susţine că moţiune actuală depăşeşte la capitolul "incoerenţă" precedenta moţiune de la Senat Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, luni, de la tribuna Parlamentului, că a citit cu atenţie textul moţiunii simple şi a constatat ''un progres'' faţă de moţiunea anterioară de la Senat, în sensul că o depăşeşte la "capitolul incoerenţă".
Cseke Attila: Comasarea spitalelor este necesară, în prezent sistemul sanitar păcăleşte pacientul Bucureşti, 8 feb /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat marţi că măsurile de comasare a spitalelor sunt necesare, deoarece în prezent structura sistemului sanitar 'păcăleşte pacientul'.
UPDATE Ministrul Sănătăţii trimite Corpul de control la Spitalul de Oftalmologie Ministrul Sănătăţii va trimite Corpul de control la Spitalul de Oftalmologie, a anunţat purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătăţii, Laurenţiu Colintineanu, fiind vorba de verificări în legătură cu managerul unităţii medicale, dr. Monica Pop.