Cele mai citite
 


Brăila: Cazul suspect de infecţie cu virusul West-Nile a fost infirmat
luni, 20 septembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brăila, 20 sep /Agerpres/ - Cazul suspect de infecţie cu virusul West-Nile, apărut săptămâna trecută în Brăila, a fost infirmat de Institutul Cantacuzino Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES de Cancelaria prefectului de Brăila.
'Conform unei informări a Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, vă comunicăm că, în data de 20.09.2010, în judeţul Brăila, ultimul caz suspect de meningită cu virus West-Nile, la o persoană de sex feminin în vârstă de 56 de ani, a fost infirmat de către Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino Bucureşti', se precizează în comunicat.
Acesta este cel de-al patrulea caz suspect de meningită cu virus West-Nile, înregistrat în judeţul Brăila până în prezent, toate fiind infirmate de Institutul Cantacuzino. AGERPRES/(AS - Ecaterina Ignat)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Institutul Cantacuzino a confirmat primele două cazuri de meningită West-Nile în judeţ Institutul Cantacuzino a confirmat primele două cazuri de meningită West-Nile de anul acesta, din judeţul Brăila, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.
Brăila: A fost confirmat al patrulea caz de meningită West-Nile Institutul Cantacuzino a confirmat al patrulea caz de meningită West-Nile de anul acesta din judeţul Brăila, după cum a informat miercuri purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.
Brăila: Încă două suspiciuni de meningită West Nile Alte două cazuri suspecte de meningită West Nile au apărut la Brăila, după ce, de la începutul sezonului cald, Institutul Cantacuzino a confirmat în judeţ alte trei cazuri de contactare a acestui virus, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu...
Brăila: A fost confirmat al treilea caz de meningită West-Nile Institutul Cantacuzino a confirmat al treilea caz de meningită West-Nile de anul acesta, din judeţul Brăila, a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.
Brăila: Suspiciunea de infecţie cu virusul West Nile la un bărbat din municipiu nu se confirmă Suspiciunea de infecţie cu virusul West Nile la un bărbat din municipiul Brăila, în vârstă de 62 de ani, care se află internat la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, nu se confirmă, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină...
Brăila: Au fost confirmate 11 cazuri de infecţie cu virusul West-Nile Cazurile de infecţie cu virusul West-Nile confirmate de Institutul Cantacuzino, la nivelul judeţului Brăila, din luna mai şi până în prezent, sunt în număr de 11, potrivit informaţiilor furnizate vineri de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.